Céline Dion dan Steve Aoki’s EDM Remix “My Heart Will Go On” Is Everything

Fakta: Kami tidak akan melepaskan cinta kami “My Heart Will Go On.” Lagu tema dari tahun 1997 ini Titanic adalah klasik, dan sekarang 20 tahun kemudian Celine Dion telah bekerjasama dengan kolaborator yang tidak dijangka pada versi remix yang kami tidak tahu yang kami perlukan. 

Pada malam Selasa, Dion dan DJ EDM Steve Aoki meletakkan spin baru dalam lagu semasa Konsert Manfaat Kumpulan Hakkasan di OMNIA Nightclub di Las Vegas, dan ia sangat menakjubkan. Dalam video yang ditangkap oleh peserta, Aoki berada di gerai DJ manakala tarian Dion dan tali pinggang keluar lagu. Dion mula lagu seperti biasa, tetapi pada akhirnya Aoki meletakkan putaran di atasnya dan ia benar-benar mesti menonton. 

BERKAITAN: Transformasi Kecantikan Celine Dion Sama-sama Ikonik Seperti Dia

Seperti biasa, penyanyi itu kelihatan hebat. Untuk faedahnya, dia memilih jumpsuit sequined perak berkilauan, yang merupakan pelengkap sempurna untuk gerakan tarian pembunuhnya. 

Konsert itu memberi manfaat kepada mangsa yang menembak Las Vegas yang menghancurkan bulan lalu di Festival Laluan Tuai 91. Penghibur lain termasuk Tiësto, Zedd, Kaskade, Pesta Parti, Tunai Tunai, dan Lil Jon. Manfaat yang diperoleh lebih daripada $ 1,000,000 melalui derma dan jualan tiket. 

Tonton di atas untuk mengalami keindahan remeh EDM dari “My Heart Will Go On.” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map