Celine Dion Di Sini Mengingatkan Anda untuk Memakai Pakaian Floral Pink Musim Panas ini

Celine Dion mesti bangun setiap pagi dan berkata kepada diri sendiri, “Hari ini, diri: saya akan memilikinya.” Bagaimana lagi dia boleh menguruskan menjadi bintang berpakaian yang paling tidak berpakaian pada tahun 2017 ini?

Begitu sememangnya kes itu lagi di Paris, di mana ikon itu membunuh mereka dengan melihat lagi buku-buku sejarah. Yang satu ini agak mudah. Daripada mengagumkan kita dengan ruffle yang besar di sini, seluar kulit di sana, dan fesyen modal F mana-mana, Dion beralih ke pakaian merah jambu yang cantik sedikit.

Dia memakai nombor merah jambu panjang dari koleksi Gucci sebelum musim gugur 2017 yang mempunyai sulaman bunga, perincian pinggang hitam belted, dan reka bentuk buttoned up yang leher tinggi. 

VIDEO: Pakaian Perkahwinan Miranda Kerr adalah Lurus Daripada Dongeng

Dengan pakaian yang begitu kuat, Dion menyimpan aksesorinya dengan mudah, memakai kasut tumit tali kaki dan cermin mata hitam berwarna merah jambu gelap. Awal minggu ini, superstar fesyen melangkah dalam guaman sutra seperti gucci yang sutera yang dipasangkan dengan but lengan sut latex merah.

BERKAITAN: Lihatlah Transformasi Fesyen Celine Dion

Jika itu tidak menentukan yang hebat, kami tidak pasti apa yang berlaku. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 36 =

map