Channing Tatum melemparkan BBQ tanpa baju untuk Magic Mike Live Dancers

Channing Tatum telah membuktikan dirinya sebagai bos yang luar biasa.

Pelakon dan isterinya Jenna Dewan Tatum melemparkan BBQ yang penuh keseronokan Magic Mike Live penari dan keluarga mereka di Airbnb $ 5 juta di Las Vegas yang mewah pada minggu ini, dan sudah pasti banyak otot yang menonjol. Tatum mengambil ke Instagram untuk berkongsi beberapa gambar dari acara ini, termasuk snap yang menampilkan anak perempuan bintang pasangan 3 tahun Everly dan seluruh kumpulan.

“Terima kasih @airbnb untuk hadiah ruang indah di sini di Vegas bersama keluargaku,” tegasnya. “Kami telah menjadi gila, tidak ada jadual hari untuk menyediakan Magic Mike Live untuk perlawanan dan ia adalah hebat untuk dapat mengambil satu hari dengan seluruh pasukan dan berehat.”

Terima kasih @airbnb untuk hadiah ruang indah di sini di Vegas dengan keluarga saya. Kami telah berada dalam keadaan gila, tidak ada jadual hari untuk menyediakan Magic Mike Live untuk y’all dan ia adalah hebat untuk dapat mengambil hari dengan seluruh pasukan dan berehat.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Channing Tatum (@channingtatum) pada

• �� BBQ Keluarga �� • Hari yang luar biasa di Tatum dengan famili @magicmikelive! Hilang @ espinosa22 dan @lyndsayhailey! Cinta orang-orang ini! ��: @heyhihellooooooo • • • #vegas @hardrockhotellv #thursday #magicmike #photo #photography #blackandwhite #dancers #dancer #happy #instamood #instagood #revolution #family #mml #menofmml

Satu jawatan yang dikongsi oleh David Terry (@itsdavidterry) pada

Everly dan Alba ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ryan Carlson (@thereal_rugburnn) pada

Bukan sahaja kumpulan itu menghidangkan beberapa makanan yang lazat semasa halaman belakang berkumpul, tetapi mereka juga mengambil kesempatan penuh dengan kolam renang rumah yang cantik dan santai dengan permainan bola sepak yang mesra.

Mendapatkan selepas itu dengan lelaki saya pada hari Isnin !! “Tatum menulis di sebelah ‘gram dia melambung bola.

Mendapatkan selepas itu dengan lelaki saya pada hari Isnin!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Channing Tatum (@channingtatum) pada

Belajar bagaimana untuk membuang dengan kanak-kanak lelaki @ channingtatum @jeremydenzel @_jessemorales terima kasih untuk pelajaran

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sebastian Dino Gonzalez (@dinojan) pada

VIDEO: Channing Tatum dan Moments Pasangan Cutest Jenna Dewan Tatum

 

Versi pentas hidup didasarkan pada filem yang dihadapi Tatum Magic Mike dan Magic Mike XXL, dan kini dalam pratonton di Sin City.

BERKAITAN: Channing Tatum dan Jenna Dewan Tatum Kongsi Sexy Moment di Pantai

Satu perkara yang pasti: Vegas pasti hanya mendapat banyak lebih panas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map