Channing Tatum’s 4-Year-Old Daughter Adakah Meniru Gerakan Tarian Mike Magicnya

Kedengarannya seperti Channing dan Jenna Dewan Tatum mempunyai penari kecil di tangan mereka. Pelakon, yang bintang dalam filem baru Logan Lucky dihentikan oleh Jimmy Kimmel Live! pada malam Isnin dan berkongsi bahawa semasa anaknya Everly tidak suka filem Mom dan Dad Meningkatkan, dia mempunyai mengambil beberapa isyarat daripada kejutan lain Channing: Magic Mike.

“Dia ada di sana Magic Mike, banyak, dan sekarang tariannya menunjukkan bahawa dia melihat banyak perkara itu. Seperti dia di sekitar rumah … Saya suka, saya tidak mengajarnya itu, “dia bergurau untuk menjadi tuan rumah Jimmy Kimmel.

Malah, Channing mempunyai rancangan cemerlang untuk mendapatkan Everly menikmati salah satu filemnya. Rupa-rupanya, 4 tahun tidak suka apabila ayahnya melakukan “suara,” jadi pelakon mahu bintang dalam filem animasi tanpa pengetahuan anak perempuannya.

VIDEO: Channing Tatum dan Moments Cutest Pasangan Jenna Dewan

“Apa yang saya mahu lakukan ialah melakukan filem animasi dan tidak memberitahunya bahawa saya berada di dalamnya dan membuatnya pergi melihatnya, dan jika dia suka, saya akan menggosoknya di mukanya,” katanya bercanda. “Saya akan menjadi seperti, ‘Ya, itulah Daddy. Anda suka.

Selain sebagai bintang yang semakin meningkat di lantai tarian, Everly juga mempunyai beberapa bakat dalam lukisan. “Ini adalah artis baru yang ada di bandar. Nama beliau adalah ET. Ya, itu hanya anak perempuan saya, “dia bercanda, memamerkan tali leher yang dicatinya oleh Evie.

“Dia cukup cat semua barangan saya, semuanya,” katanya kepada Kimmel. “Saya akan mula menjualnya sebenarnya. Suatu hari saya akan memakai kasut. Kasutnya, kami mempunyai Converse juga yang kami cat. Saya mempunyai empat atau lima pasangan. “

BERKAITAN: Channing Tatum Bertampak di Pintu Peminatnya di L.A. Hujung Minggu Ini-Menonton Reaksi Terkejut Mereka

Hei, kami akan beli pasangan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 48

map