Charlie Hunnam Memperbaiki Badan Superhero untuk Fit dalam Kostum untuk Crimson Peak

Bersiaplah untuk melihat sisi lain Jax Teller. Minggu ini, Charlie Hunnam, yang berusia 35 tahun yang memainkan presiden kelab motosikal yang disayangi Anak-anak Anarki, usaha ke wilayah filem Halloween sebagai Dr. Alan McMichael dalam filem seram gothic Victoria, Puncak Crimson. Hunnam memainkan Buffalo, pakar mata Amerika yang berpangkalan di New York yang meremehkan Edith Cushing (digambarkan oleh Mia Wasikowska). Terlalu buruk dia pergi dan berkahwin dengan Thomas Sharpe (dimainkan oleh Tom Hiddleston). Ini sebenarnya peranan Hunnam apabila dia menolak Christian Grey dalam Lima puluh Shades of Grey, tetapi jangan bimbang-filem ini memberi banyak peluang kepada peminat untuk melihat keseksiannya.

Wanita yang ditugaskan untuk membuat En. Hunnam kelihatan sangat berani ialah perancang pakaian Kate Hawley. InStyle terperangkap dengannya minggu ini pada penampilan pertama Puncak Crimson-Bergdorf Goodman tingkap yang diilhamkan, di mana dia memberitahu kami pelakon yang terkenal itu mempunyai sisi lembut. “Charlie adalah seorang lelaki yang lembut, tetapi ada juga koboi di sana,” katanya. “Dia agak seperti Steve McQueen-cantik dan sangat keren.”

BERKAITAN: Puncak Crimson Star Jessica Chastain Menerangkan Kenapa Dia Percaya Hantu

Walau bagaimanapun, beliau adalah satu cabaran untuk mereka bentuk sejak pembentukannya, baik, besar dan nikmatnya berotot. “Lelaki di era itu lebih langsing dan kurang dibina berbanding lelaki hari ini, jadi dia perlu membentuk semula badannya sedikit demi sedikit untuk menjadikannya lebih tulen untuk tempoh itu,” kata Hawley. Ia bermakna mengubah rutin senamannya: “Dia tidak melakukan latihan moden dengan berat angkat berat yang banyak,” jelasnya. “Dia melakukan gerakan fizikal yang berbeza untuk membentuk semula dirinya sehingga dia tidak datang dengan batang V-bentuk itu. “

BERKAITAN: Puncak Crimson Terinspirasi Beberapa Memaparkan Tetingkap Creepy di Bergdorf Goodman

Untuk pakaian itu, itu bermakna meletakkannya secara tidak senonoh secara Victorian kerana, mari kita hadapi, ini bukan lelaki yang memerah dirinya ke dalam baju yang nipis. “Kami mahu mengeluarkan kualiti dalaman Charlie,” katanya. “Dia memakai banyak coklat kerana dia mewakili keyakinan dan kekayaan Buffalo. Ini sebenarnya adalah warna yang sukar dipakai tetapi ia bekerja untuk Charlie, menjadikannya kelihatan cantik.

Lihat pertunjukan fesyen Victoria zaman Hunnam untuk diri sendiri apabila Puncak Crimson hits teater bermula 16 Oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map