Chloe Grace Moretz Adalah “Dihargai dan Marah” Mengenai Poster Promo Filemnya

Tidak jauh lebih buruk daripada mengetahui sesuatu yang tidak menyenangkan melalui media sosial, terutamanya jika ia dapat dielakkan. Seperti halnya Chloe Grace Moretz apabila ia datang ke pemasaran sekeliling filem animasi yang baru, Red Shoes & the 7 Dwarfs.

Pelakon itu menyuarakan watak utama dalam masa akan datang Salju putih filem parodi dan dia dimaklumkan tentang poster filemnya dan mengiringi papan iklan pada masa yang sama dengan orang ramai. Dalam visual, heroin nipis dan tinggi digambarkan bersebelahan dengan versi pendek dan pendeknya, dengan tagline: “Bagaimana jika Snow White tidak lagi cantik dan tujuh kerdil tidak begitu pendek?”

Model Tess Holliday mencatatkan iklan di Twitter dengan soalan. “Bagaimana ini mendapat kelulusan oleh seluruh pasukan pemasaran?” dia bertanya. “Kenapa OK untuk memberitahu anak-anak muda menjadi gemuk = hodoh? @ChloeGMoretz.”

Moretz-jelas terkejut dan tidak berpuas hati dengan mesej yang ditanggapi di Twitter.

“Saya kini telah mengkaji sepenuhnya [pemasaran] untuk Kasut merah, Saya juga terkejut dan marah kerana orang lain, “tweet pertama bintang itu dibaca.” Ini tidak diluluskan oleh saya atau pasukan saya. “

Dia selesai dengan permintaan maaf: “Saya minta maaf atas kesalahan yang berada di luar kawalan kreatif saya.”

Filem ini memberikan spin kepada kisah dongeng klasik, dengan tujuh putera yang mencari untuk mencari sepasang kasut merah ajaib yang akan mengangkat mantra yang menjadikan mereka kerdil. Carian mereka membawa kepada mereka mencari Snow White, yang juga semua tentang kuasa transformasi kasut, yang mengubahnya menjadi wanita yang lebih kecil dan penuh gairah dalam iklan. Premis itu sendiri terdengar berpotensi bermasalah, tetapi kita harus melihatnya untuk mempelajari lebih lanjut untuk benar-benar membuat penilaian.

Akhirnya pengeluar filem menarik promosi pemasaran pada hari Rabu. “Sebagai pengeluar filem animasi teater Kasut Merah dan 7 Kerdil, kini dalam pengeluaran, Perbadanan Locus ingin memohon maaf berhubung unsur-unsur pertama kempen pemasaran kami (dalam bentuk papan iklan dan treler Cannes) yang kami sedari mempunyai kesan yang bertentangan dari yang dimaksudkan, “kata produser Sujin Hwang kepada CNN.

“Iklan itu sedang ditamatkan. Filem kami, komedi keluarga, membawa mesej yang direka untuk mencabar prejudis sosial yang berkaitan dengan standard kecantikan fizikal dalam masyarakat dengan menekankan pentingnya keindahan batin,” kata pernyataan itu. “Kami menghargai dan berterima kasih atas kritikan membina mereka yang membawa perhatian ini.”

BERKAITAN: Chloe Grace Moretz Memotong Rambutnya Lebih Pendek

Red Shoes & the 7 Dwarfs kini sedang dalam pasca pengeluaran, tanpa tarikh pelepasan yang disahkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − 76 =

map