Chloe Grace Moretz dan Brooklyn Beckham Adorable dalam Instagram Artsy

Brooklyn Beckham mungkin seorang jurugambar yang sedang berkembang, tetapi cutie berusia 17 tahun itu tidak melebihi selfie cermin yang hebat. Anak lelaki Victoria dan David Beckham yang tertua mengambil alih akaun Instagramnya semalam untuk berkongsi foto dengan teman wanitanya yang disengajakan, pelakon Chloë Grace Moretz, dan kedua-duanya kelihatan sangat comel dalam snap hitam dan putih.

Dalam ‘gram’, Moretz kelihatan bergaya di seluar pinggang tinggi, tee berjalur, dan baju berlapis kerana dia menggunakan telefon untuk merapatkan gambar pasangan itu, manakala Beckham memegang tangannya melilit bahunya. Gambar menunjukkan dua sudut yang berbeza pasangan itu, memberikan kita sekilas ekspresi ungkapan mereka.

Foto yang disiarkan oleh bb (@brooklynbeckham) pada

BERKAITAN: 9 Times Chloe Grace Moretz Adalah Remaja Paling Bergaya di Tinseltown

Moretz kini berada di London untuk memulakan penggambaran versi live-action yang akan datang The Little Mermaid. Nampaknya mereka akan dapat melihat banyak lebih dari satu sama lain sekarang bahawa dia di seberang kolam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 34

map