Chloe Grace Moretz Shades Ex-Boyfriend Hubungan Baru Brooklyn Beckham

Hubungan Chloë Grace Moretz dan Brooklyn dalam hubungannya selama bertahun-tahun telah menjadi sesuatu yang standard. 

Ia tidak mudah apabila anda muda dan cinta, hidup di bawah mikroskop media. Pasangan mantan bangkit dan kembali bersama pada tiga kesempatan berasingan, dan perpecahan terbaru mereka tidak berakhir dengan baik. 

ICYMI, semasa perdamaian mereka yang paling baru-baru ini, Brooklyn dilihat mendapat selesa dengan model Lexi Wood pada bulan April, dan Moretz nampaknya mendapat tahu melalui media sosial. 

Kini beberapa bulan telah berlalu sejak perpecahan mereka, pelakon itu bersedia membincangkan perpisahannya dengan David dan anak sulung Victoria Beckham, tetapi itu bukan untuk mengatakan dia masih tidak terlalu asin mengenai keadaan itu. Kami tidak menyalahkan anda, Chloe. 

TK
Chelsea Lauren / REX / Shutterstock

Semasa bercakap dengan The Sunday Times, yang Kick Ass bintang secara tidak sengaja mengesahkan bahawa dia mendapati kecurangan Brooklyn melalui Twitter. 

“Break-up sangat keras di papan, tetapi apabila setiap akaun yang disahkan di Twitter menyiarkan sesuatu mengenai saya, saya akan ditandai. Dan setiap penerbitan utama disahkan, “katanya. “Jadi pada bila-bila masa mereka memposting sesuatu mengenai hubungan tertentu ia muncul di telefon saya, iaitu bagaimana saya mengetahui kira-kira 90% perkara.”

Ditanya apakah dia mahu secara khusus mengatakan apa-apa tentang Brooklyn, dia menjawab: “Saya tidak mahu dikatakan …”. 

Walau bagaimanapun, dia mengambil masa sebentar untuk membuang sedikit naungan utama pada hubungan mantannya dengan penari Lexy Panterra. “Saya bukan peminat PDA secara umum. Saya secara peribadi tidak mahu melihat orang menghantar seluruh telefon saya membuat. “

TK
Janet Mayer / Splash News

Dia juga mendedahkan bahawa masa bersama mereka mengajarnya satu pelajaran penting, yang dia akan mengambil hubungan seterusnya. “‘[Saya telah belajar] untuk menjadi rahsia,” jelasnya. “Untuk menjaga keadaan yang tenang. Ia menjadi lengkung pembelajaran yang sangat besar, dan itu sukar. ” 

Dan Moretz mengambil tanggungjawab penuh untuk kepentingannya dalam kepentingan media dalam cinta muda mereka, dengan berkata: “Anda tidak dapat menyiarkan foto itu melainkan jika anda mahu orang bercakap mengenainya. Dan jika anda berbuat demikian, anda tidak boleh mengadu. “

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) pada

Walaupun Brooklyn berpindah dengan Panterra, nampak seolah-olah Chloe juga bersedia untuk babinya yang seterusnya. Pemain berusia 21 tahun itu kelihatan bergaul dengannya Maze Runner bintang Dylan O’Brien, yang mengakui dia telah menghancurkannya. Tetapi mereka tidak lagi mengambil hubungan mereka dengan wilayah eksklusif. 

Ah, cinta. Mengapa ia perlu begitu rumit? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 65 =

map