Chloe Grace Moretz Sizzles dalam Foto Hot Bikini Putih

Selepas pembungkusan dalam masa yang berkualiti dengan teman lelaki Brooklyn Beckham, Chloe Grace Moretz telah mendarat di pantai.

Bintang itu berkongsi snap di Instagram hari ini yang menunjukkan dia merendam matahari di Punta Cana, dan kita lebih cemburu. Dalam foto itu, Moretz menganggap bikini rentetan putih dan baju rajutan yang longgar ketika ia berdiri di laut dengan air jernih. Rambut berambut perangnya jatuh di sekelilingnya sambil melihat ke bawah di lautan. Pemain berusia 19 tahun itu hanya menaip ‘gram dengan emoji ikan lumba-lumba, memberikan kredit foto kepada anaknya Mia Bensimon.

�� (photocred @mia_elana)

Foto yang disiarkan oleh Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) pada

Tetapi Moretz tidak bersendirian di percutian tropika. Fashionista pergi ke destinasi untuk meraikan ulang tahun ibunya bersama sekumpulan keluarga dan rakan-rakan.

Pertarungan untuk perayaan ulang tahunnya bermula @mia_elana @chloegmoretz @bmoe___ @trevordukemoretz @colinuggets @frangerdanger

Foto yang disiarkan oleh Teri Moretz (@terbearmoretz) pada

Selain daripada baju renang bergayanya, kami tidak dapat membantu tetapi melihat betapa sesuai dengan pelakon itu. Tetapi bagaimanakah dia kekal dalam bentuk tip-top? Dengan tinju dengan beau terlalu comelnya.

BERKAITAN: Chloe Grace Moretz dan Brooklyn Beckham Buktikan Tinju Adalah Kegiatan Malam Tarikh Perfect

Terdahulu minggu ini, Moretz mencatatkan ‘gram dua lelaki itu dalam gear latihan penuh dan sarung tangan tinju.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 56 =

map