Chris Evans Mencukur Janggutnya untuk Kapten Amerika Filem

Katakanlah ia tidak begitu! Nampaknya ketika anda melihat Chris Evans, dia akan kelihatan sedikit berbeza. Pelakon itu mengumumkan pada hari Selasa bahawa dia telah mencukur janggutnya yang sangat mulia untuk peranannya Kapten America, dan ia tidak mengatakan bahawa kita lebih daripada sekadar sedikit kecewa untuk melihatnya.

BERKAITAN: Inilah Apa yang Menurunkan Ketika Chris Evans Mencabar Jimmy Fallon untuk Permainan Piala Flip

“Janggut yang sayang, Kami mempunyai satu usaha yang baik, tetapi ini adalah tempat saya meninggalkan anda Terima kasih kerana menanggung musim sejuk di Boston dengan saya Saya merindui anda sudah # Cap3Begins,” Evans tweeted. Dan walaupun dunia sedang berkabung atas kehilangan janggutnya yang seksi, sangat aman untuk mengatakan bahawa Evans akan kelihatan baik tidak kira apa. Dia belum membuat debutnya yang bersih, tetapi kami akan menunggu dengan nafas banjir sehingga dia melakukannya. Sementara itu, melihat bagaimana ini adalah musim wajah tanpa fuzz, kita tidak boleh menunggu untuk melihat yang berjanggut lembut akan permukaan rambut wajah sans akan datang.

PHOTOS: 11 Celebrity Lumbersexuals We Love

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 45

map