Chris Hemsworth dan Sesi Surfing Buaian Ayahnya Akan Mengagumkan Anda

Sekiranya anda meragui keindahan yang lebih hebat daripada gen Hemsworth, Chris Hemsworth, 32, gembira untuk mengingatkan kami bahawa dia dan saudara lelaki Liam kelihatan baik.

Selepas angin badai The Huntsman: Perang Musim Sejuk akhbar pelancongan, Chris kembali Australia asalnya, di mana dia melanda ombak dan mengambil beberapa sesi melayari. Pada hari Khamis (28 April) saudara tengah Hemsworth tengah menunjukkan ototnya yang bereaksi kerana dia menikmati air dan sinar matahari Teluk Byron.

BERKAITAN: Chris Hemsworth Adakah Bilangan Mengesankan Tarik di Atas Tangki

Pelakon itu juga bekerja di beberapa keluarga yang amat diperlukan semasa masa di negara asalnya: Awal bulan itu, bapanya, Craig, menyertai Chris di tepi pantai Byron Bay. Hemsworths yang hunky dilihat (di bawah) memukul ombak sans gelombang, dan katakan hanya bahawa Thor tidak mempunyai pasaran yang bersorak di pecs.

Chris Hemsworth - April 17, 2016 in Byron Bay, Australia EMBED
Media-Mod / Splash News

Kami gembira kerana pelakon yang sibuk telah menemui masa untuk menghabiskan bersama keluarganya-sesuatu yang dia akui sering kali menjadi perjuangan. “Ini semua sedikit tindakan berjaga-jaga pada masa-masa,” kata Hemsworth InStyle apabila membincangkan lelongan amal baru-baru ini bagi perdana menteri Perang Musim Sejuk. “Anda perlu mengutamakan apa yang paling penting.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 56

map