Chris Hemsworth Mempunyai Perasaan Kuat Mengenai Membuat Filem dengan Saudara-Nya

Chris, Lukas, dan Liam Hemsworth adalah semua bintang filem di sebelah kanan mereka sendiri, tetapi mereka tidak semua muncul bersama-sama di skrin-namun.

Chris, yang menegaskan peranan superhero beliau dalam Thor: Ragnarok, diberitahu Vanity Fair di premi Hollywood filem itu pada hari Selasa bahawa dia pasti terbuka untuk membintangi bersama saudara-saudaranya jika peranan yang betul datang bersama.

“Apabila kita mendapati skrip yang betul itu cukup baik, maka kita akan melakukannya,” katanya VF. “Tetapi kita tidak boleh melakukan terlalu banyak pekerjaan bersama-sama. Ia akan menjadi seperti The Brady Bunch.The Brady Bunch yang menampilkan tiga saudara yang sangat panas? Tidak bunyi yang dahsyat.

Hemsworth Brothers
Anthony Harvey / Getty Images

Lukas mempunyai penampilan ringkas dalam filem terbaru Chris, di mana dia membuat cameo sebagai pelakon Asgardian yang bermain Thor. Tetapi dalam kehidupan sebenar, persaingan hanya bersahabat antara saudara-saudara.

“Hubungan kami adalah cinta dan sokongan. Kami berdaya saing dengan cara terbaik, “katanya. “Kami mempunyai persaingan yang mendorong dan memotivasi satu sama lain, dan ia hebat.”

BERKAITAN: Chris Hemsworth dan Isteri-Isteri-Isteri-Nya Terlalu Suka Cinta Selepas Menghadapi Masalah Perkawinan

Namun, ikatan mereka tidak selalu begitu lembut. “Kami berjuang dan menyebabkan banyak masalah,” Chris bergurau memilih abang Liam sebagai anak-anak. “Kami sangat muda dan melakukan perkara-perkara bodoh antara satu sama lain.”

Nasib baik, nampaknya Liam telah dapat memaafkan bros besarnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 52

map