Chris Pratt Membuat Beberapa Jokes Poop dan Orang yang Dorong untuk Berdoa di Anugerah MTV Movie & TV

Chris Pratt-Chris putih tinggi yang bukan Chris Evans, Chris Pine atau Chris Hemsworth-menerima Anugerah Generasi pada malam Isnin di Anugerah MTV Movie & TV, dan budak lelaki, adakah dia banyak mengatakan. 

The Jurassic World pelakon, yang berada dalam syarikat yang baik di kalangan pemenang masa lalu seperti Will Smith dan Robert Downey Jr., secara semula jadi mengucapkan terima kasih kepada keluarganya, memberikan jeritan khas kepada anaknya dengan bekas isteri Anna Faris, Jack Pratt, dan sudah tentu berkongsi beberapa cinta untuk peminat dalam ucapannya. 

BERKAITAN: Kepentingan Ucapan MTV Movie & TV Lena Waithe

Tetapi bahagian yang tidak dijangka muncul apabila dia meloloskan “Peraturan 9 dari Chris Pratt: Pemenang Anugerah Generasi.” Antara penghargaan doa dan suara keluar untuk lelaki besar di tingkat atas, yang berusia 38 tahun melemparkan dalam beberapa lelucon kotoran untuk meringankan mood. Bingung? Sama. Tetapi setidaknya sentimen, secara keseluruhan, adalah manis. 

Baca di bawah untuk ucapan penuh, termasuk sembilan peraturan. 

Kami tidak mempunyai periuk yang kencing dalam membesar, tetapi kami menahan pantat kami setiap hari-kami tetap melakukannya. Dan sebutan khusus kepada anak saya Jack, yang akan menonton satu hari ini. Kid, saya sayang kamu. Saya sayangkan anda lebih daripada apa-apa di dunia.

Dan kepada peminat, saya tidak akan berada di sini tanpa anda.

Ini adalah Anugerah Generasi, saya akan memotong untuk mengejar dan saya akan bercakap dengan anda-generasi yang akan datang. Saya menerima tanggungjawab sebagai penatua anda, jadi dengarlah. Inilah yang saya panggil ‘9 Peraturan dari Chris Pratt: Pemenang Anugerah Generasi.’

Nombor satu: Breathe. Jika anda tidak, anda akan mati lemas.

Nombor dua: Anda mempunyai jiwa. Berhati-hati dengannya.

Nombor tiga: Jangan menjadi turd. Jika anda kuat, jadilah pelindung dan jika anda pintar menjadi seorang penyanyi yang rendah hati. Kekuatan dan kecerdasan boleh menjadi senjata, dan jangan menggunakannya melawan yang lemah. Ini menjadikan anda seorang pembuli. Lebih besar daripada itu.

Nombor empat: Apabila memberikan ubat anjing, letakkan ubat itu dalam sekeping hamburger dan mereka tidak akan tahu bahawa mereka sedang memakan ubat.

2018 MTV Movie And TV Awards - Arrivals
Steve Granitz / Getty Images

Nombor lima: Tidak kira apa itu, dapatkannya. Jangkau seseorang yang sakit. Menjadi perkhidmatan, ia terasa baik dan ia baik untuk jiwa anda.

Nombor enam: Tuhan adalah nyata. Tuhan mengasihi awak. Tuhan mahu yang terbaik untuk anda. Percayalah. saya sudi.

Nombor tujuh: Jika anda mempunyai kotoran di sebuah pesta, atau anda malu kerana anda akan bau bilik mandi, lakukan sahaja apa yang saya lakukan: kunci pintu, duduk, dapatkan semua pee terlebih dahulu. Dan kemudian, apabila semua pee dilakukan, kotoran, siram. Boom. Anda meminimumkan jumlah masa kotoran menyentuh udara, kerana jika anda pertama sekali kotoran, anda akan mengambil masa yang lebih lama untuk kencing maka anda mengupas di atasnya dan zarah kotoran membuat awan yang keluar dan kemudian semua orang di parti akan ketahuilah bahawa kamu terbangun. Percayalah! Ia sains.

Nombor lapan: Belajar berdoa. Ia mudah dan ia sangat baik untuk jiwa anda.

Dan akhirnya, nombor sembilan: Tiada siapa yang sempurna. Orang akan memberitahu anda bahawa anda sempurna hanya dengan cara anda-anda tidak! Anda tidak sempurna. Anda sentiasa akan menjadi. Tetapi, ada kuasa yang kuat yang merancang anda dengan cara itu. Dan jika anda bersedia menerima itu, anda akan mendapat rahmat. Dan rahmat adalah hadiah. Dan seperti kebebasan yang kita nikmati di negara ini bahawa rahmat telah dibayar dengan darah orang lain. Jangan lupa. Jangan ambil begitu sahaja.

Tuhan merahmati kamu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 64

map