Chrissy Teigen dan John Legend Menyambut Krismas di Kemungkinan Terbaik

Chrissy Teigen dan John Legend didagangkan di kawasan ajaib musim sejuk mereka (faux) di Los Angeles untuk percutian percutian di padang pasir.

Kedua-dua mereka dan anak perempuan Luna mereka yang menggembirakan, menghabiskan Krismas “di dalam canyon,” menurut penipu, yang berkongsi foto dirinya tersenyum dengan Luna di tangannya dan padang pasir yang indah di latar belakang.

Krismas di lembah itu

Satu jawatan yang dikongsi oleh John Legend (@johnlegend) pada

The tyke berusia 1 tahun itu juga tersenyum, kerana dia bermain di luar dengan baju merah merah yang dipakai dengan “Merry Christmas,” seluar hitam, dan kancing hitam kecil. “hommmme rumah pada julat…Merry Christmas !, “the Cravings penulis buku masakan menulis bersama beberapa gambar keluarga, yang menunjukkan Luna berjalan dengan bulldog mereka, Chrissy dan John memeluknya, dan trio bergambar untuk foto keluarga.

Selamat Hari Natal!

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

Teigen dan Legenda kedua-duanya juga menjadi kasual untuk perayaan mereka, dengan model yang memakai sweater hitam, seluar hitam, dan booties, dan Legenda memilih sweater yang dihiasi dengan cetakan pohon palma. Di samping melihat sekeliling aktiviti Krismas di luar rumah, Teigen juga mendedahkan apa yang akan mereka makan malam itu, tweeting, “Selamat Hari Natal!! Menu malam ini, @TylerFlorenceDaging lembu Wellington, bawang krim saya, wortel panggang, brassel bacon balsamic, bawang putih yang dihancurkan kentang, gulung mentega madu dan @Nigella_Lawson‘S INANANE cider dan 5-spice bundt cake dengan sos caramel asin! “Yum!

Pasangan ini mempunyai banyak untuk meraikan menuju ke tahun baru (selain daripada buku masakan kedua Chrissy yang akan datang), memandangkan mereka menjangkakan anak kedua mereka pada 2018. Teigen mengumumkan berita di Instagram bulan lepas, berkongsi video di mana dia menunjuk kepadanya perut dan bertanya kepada gadis kecilnya, “Luna, apa yang ada di sini?”

“Bayi,” jawab Luna. Sentiasa kad, Chrissy menanda klip itu, “itu john!”

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map