Chrissy Teigen Menjadikan Presiden Trolling Trump Keistimewaan Keluarga-Dalam Nama Amal

Mereka tidak pernah terlalu muda … troll? 

Ini menurut Troll Queen (er, ratu trolling?) Chrissy Teigen, yang memainkan Presiden Trump untuk apa yang merasakan masa kesekian. Ini berlaku, bagaimanapun, Luna, 2, dan Miles, 2 bulan, terlibat-dan semuanya dalam nama amal.

Dalam sebuah catatan Instagram yang dikongsi pada hari Khamis, Teigen menulis bahawa dia dan dia sedikit kurang nakal (walaupun masih nakal, untuk memastikan) hubby John Legend telah memprotes dasar imigresen presiden, yang memisahkan beberapa anak pendatang dari ibu bapa mereka, dengan mendermakan wang kepada Amerika Kesatuan Sivil Kesatuan (ACLU). 

“John dan saya marah melihat dan mendengar kisah-kisah seram keluarga imigran mencari perlindungan dan perlindungan di Amerika yang terputus disebabkan oleh dasar tidak berperikemanusiaan pentadbiran Trump,” tulisnya. “Tindakan ini adalah kejam, anti keluarga dan menentang segala yang kami percaya negara ini harus diwakili.”

Teigen dan Legenda mendermakan $ 72,000 dalam nama-nama keempat-empat ahli keluarganya untuk sejumlah besar $ 288,000. Sekarang jika $ 72k nampak aneh, itu kerana ia. Nombor itu mewakili ulang tahun ke-72 Presiden Donald Trump pada 14 Jun. 

selamat Hari lahir

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

“Presiden meraikan ulang tahun ke-72nya hari ini,” tambahnya dalam catatan itu, “selamat hari jadi.”

“Pada majlis ini, untuk membuat Hari Jadi Ulang Tahun Trump, setiap anggota keluarga kami telah menyumbangkan $ 72,000 kepada ACLU Jika anda ingin mendermakan $ 7.20, $ 72 atau apa sahaja yang anda sukai kepada ACLU untuk menghormati hari yang diberkati ini, sila pergi ke http://www.aclu.org/72. ”

BERKAITAN: Sepertinya Chrissy Teigen Akan Dibenarkan untuk Ikut Donald Trump di Twitter Lagi

Nota itu ditandatangani, “Dengan cinta, Chrissy, John, Luna dan Miles.” 

Ia menjadi sesuatu tradisi untuk Teigen untuk menantang Trump pada hari lahirnya. Kembali pada tahun 2016, sebelum Trump dipilih sebagai presiden, dia memaparkan imejnya dengan kapsyen, “Hari jadi yang bahagia, anda keledai yang monumental.” 

Hari lahir yang bahagia, anda keledai monumental

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

Memandangkan keputusan pilihan raya, masuk akal bahawa pendekatan Teigen pada hari ulang tahunnya yang ke-72 mengambil seorang aktivis. Dan inilah yang boleh kita dapat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map