Chrissy Teigen pada Perancangan Perkahwinan, John Legend, dan Jennifer Aniston’s Ring

Chrissy Teigen berada dalam mod persiapan penuh. Antara merancang perkahwinannya kepada penyanyi John Legend dan menyiapkan dirinya untuk epik itu Sukan Illustrated Swimsuit isu, dia juga menjadi tuan rumah malam tadi Selesaikan Gala untuk menyokong Projek Resolusi, bukan keuntungan yang menyokong projek usaha sosial di seluruh dunia. “Ini semua mental,”Model itu, berpakaian dalam Rick Owens, memberitahu kami bagaimana dia menguruskan jadualnya yang sibuk sebelum merobek senarai semaknya. Untuk pemotretan berenang: “Ini semua kawalan bahagian. It’s worth it kerana saya berfikir, ‘Baiklah, dalam satu bulan saya boleh mempunyai Taco Bell!'”Untuk majlis perkahwinan,”Kami baru sahaja selesai menyimpan bahagian tarikh itu. Itulah yang telah kita lakukan!”Dan adakah dia memperhatikan pengantin wanita yang terkenal? “Jennifer Aniston!” dia berkata. “Cincinnya sangat besar. Mereka seolah-olah seperti pasangan yang sejuk. Entah bagaimana mereka membuat yang besar melihat berlian mudah dan sejuk.”Benar-walaupun spinler kusyen kusyen Teigen juga menyilaukan!

Tambahan pula, lihat lebih banyak cincin pertunangan selebriti (termasuk Jen!) Di galeri.

LEBIH:• Cincin Pertunangan Jennifer Aniston • Siapa Telah Berkahwin Baru-baru ini? • 50 Gaun Perkahwinan Selebriti Terunggul • Cincin Berlian Terkenal

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − = 81

map