Chrissy Teigen Rocks Top Tanaman dan Daisy Dukes Semasa Membuat Brunch Hari Ibu

Baiklah, Chrissy Teigen! Kurang dari empat minggu selepas melahirkan anak lelaki dan suaminya, John Legend yang pertama, Luna Simone, penulis buku masak yang telah menjadi model itu telah kembali ke dapur memukul beberapa telur hancur pada hari Ibu yang pertama.

Legend berkongsi foto isteri cantiknya yang berdiri di atas dapur memamerkan teknik telurnya yang “rendah dan lambat” serta bodi pasca bayinya yang superdi atas). “Membuat brunch bersama mama kegemaran saya” ayah bangga menulis bersama gambar. Di atas permukaan tanaman putih bunga, sepasang Daisy Dukes dan jubah sutera, Teigen sangat kasar dan kaki pantang Teigen sangat sukar untuk diabaikan-walaupun dengan telur ayam yang menyala di sebelahnya.

BERKAITAN: Ini Adakah Badan Chrissy Teigen Seperti 3 Minggu Selepas Memberi Kelahiran

Malam tadi, Teigen dan Legenda telah ditemui meninggalkan Jones Bar & Restaurant di L.A., merawat kami untuk melihat sekilas lain (di bawah) pada badan pasca bayinya yang merasakan iri hati. Teigen kelihatan luar biasa dalam ensemble seksi yang terdiri daripada sepasang celana pendek pendek dan saman badan hitam yang ibu baru accessorized dengan tumit hitam-dan-putih strappy, kopling emas sulaman dan jaket hitam besar.

Chrissy Teigen Street Style 5/8/16 - Embed 2016
Berita Splash

Kini itulah mama panas!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 19 =

map