Chrissy Teigen Tidak Boleh Berdiri Vokal Hangat John Legend

Hari ini, dalam Chrissy Teigen Dishes Realness di Twitter, model itu merendahkan pemanasan suara suami isteri (dalam cara yang penyayang, tentu saja). Selepas terbang ke Boston untuk mengejutkan John Legend dalam lawatan untuk Hari Bapa, Teigen dengan cepat mendapat jengkel oleh antiknya di bas pelancongan-iaitu bagaimana dia bersiap untuk pertunjukan.

“Saya tahu dia mempunyai suara yang indah dan saya tahu saya ‘soooooo bertuah’ dan blah blah tetapi pemanasan suara vokal John membuat saya mahu menikam otak saya,” dia bercanda di Twitter. Apabila diminta mengulas lanjut, dia dengan senang hati menaip bunyi yang serius yang boleh menjadi Legenda pemanasan atau Dory meniru ikan paus dalam Mencari Nemo. Anda tahu, sama ada.

TK
Jeff Kravitz / Getty

Rupa-rupanya dia tidak bersendirian dalam merungut realiti dating seorang pemuzik. Lena Dunham melihat Tweetnya dan berbunyi, “Jack [Antonoff] bermain gitar di rumah adalah penderaan emosi 2 saya.”

“ANDA MENDAPATKAN,” jawab Teigen.

RELATED: Chrissy Teigen Poses Naked with a Cake for John Legend on Father’s Day

Pemuzik: Tidak boleh hidup dengan mereka, tidak boleh hidup tanpa mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 39

map