Christian Louboutin Dikehendaki Buat Lipstik Jadi Cantik Mereka “Memohon Dicuri”

Biarkannya kepada Christian Louboutin untuk meninggalkan tanda di seluruh industri. Pertama, dia melakukannya dengan kasut (hello, sol merah!). Kemudian, pada tahun lepas, ia adalah pengilat kuku yang menampilkan bahagian atas yang terinspirasi. Datang bulan September, dia melakukannya lagi dengan lipstik. Hanya, ini bukan tiub biasa anda. Untuk garis debutnya warna bibir, dia membayangkan semula pakej standard untuk menggandakan daya tarikan seperti pesolek yang anda boleh pakai sebagai kalung. “Dalam kecantikan, saya selalu bermimpi memberi tumpuan pada bibir,” kata Louboutin InStyle apabila kami membincangkan pelancarannya dengannya untuk isu September kami, kini tersedia di gerai surat khabar dan muat turun digital. “Selain daripada mata, bibir adalah ciri yang paling ekspresif di wajah wanita.”

Berikut adalah 5 perkara yang diturunkan oleh Louboutin InStyle mengenai lipstik barunya, yang boleh didapati mulai 1 September untuk $ 90 setiap satu di christianlouboutin.com.

Tiub itu adalah bahagian terbaik-dan dia melakukannya dengan tujuan.
“Apabila saya berfikir tentang gincu, saya melihat objek sebagai utilitarian dan jujur ​​tidak begitu menarik,” kata Louboutin. “Saya mahu membuat objet d’art yang covetable yang meminta untuk dicuri. Melalui idea itu, idea bibir sebagai perhiasan timbul.” Oleh itu, dia mengepung setiap tiub ke tali supaya anda boleh memakainya di leher anda. “Warna bibir adalah perhiasan dan aksesori, seperti barang kemas,” katanya. “Pertama sekali, saya ingin seorang gadis berseronok dengan objek ini, bentuknya perlu diketahui, namun tidak dijangkakan, saya juga mahukan gincu yang berfungsi lebih dari satu tujuan. Sekarang, wanita boleh memakai ini sebagai barang kemas , untuk menghiasi bibirnya dan menghiasi dirinya. “

Louboutin Lipsticks - Embed - 6
Time Inc. Digital Studios

Jangan lupa melihat topi itu.
“Tudung yang diketuai seperti turret diilhamkan oleh barang antik Timur Tengah dan pergerakan Art Deco,” katanya. “Warna bibir juga direka untuk berbaring seperti botol yang berharga. Akhirnya, saya mahu sesuatu yang tidak berkesudahan, bahawa seorang wanita tidak akan hanya suka hari ini, tetapi akan menyukainya dalam masa bertahun-tahun.”

Louboutin Lipsticks - Embed - 3
Time Inc. Digital Studios

RELATED: “Louboutinize” Yourselfies dengan Christian Louboutin’s New App

Terdapat tiga kemasan yang berbeza.
Dia memberikan tiga pilihan dari awal untuk memenuhi keperluan liputan yang berlainan. Yang paling ringan adalah Sheer Voile, yang menawarkan warna halus dengan bersinar yang indah. Untuk liputan sederhana, dapatkan Silky Satin, yang mempunyai warna yang mendalam dengan kemasan satin-y licin. Pergi untuk pilihan Velvet Matte untuk liputan maksimum, yang mempunyai pigmen yang kaya dan kemasan matte yang tidak akan mengeringkan pucker anda.

Louboutin Lipsticks - Embed - 7
Ali Mahdavi / Louboutin

Sudah tentu, bibir merah Louboutin disertakan.
Pelancaran awalnya dari 38 warna termasuk merah untuk menyesuaikan sol tandatangannya; dia menamakannya Rouge Louboutin. “Jelas sekali, warna merah adalah unsur yang sangat penting dalam kerja saya, dan merah boleh memaksudkan segala-galanya daripada keinginan untuk berbahaya kepada kuasa,” katanya. “Bibir adalah tempat yang semulajadi di mana saya boleh menggunakan warna merah pada badan wanita. Saya suka sikap menyampaikan lipstik Apabila seorang wanita mempunyai bibir merah, dia lebih menyedari ekspresi dan penyesuaiannya. bagaimana orang lain merasakannya, dan mesej itu sangat kuat. Ia juga merupakan isyarat sengit untuk mengatakan, ‘tengok wajah saya.’ “

Louboutin Lipsticks - Embed - 2
Time Inc. Digital Studios

Gg

Nefertiti berkhidmat sebagai inspirasinya.
“Saya menyukai nada kulit misterius, mesra emasnya,” kata Louboutin. “Dari lehernya seperti angsa ke mata yang ditarik secara dramatik ke mulutnya yang sempurna, dia adalah simbol kecantikan dan kekuasaan yang paling abadi. Kecantikannya jelas, tetapi kekuatannya terletak pada kecantikan yang dibina. bagaimana cermin solek boleh mengubah wajah, dan tidak dapat tidak mengubah bagaimana semua orang menganggapnya. “

Louboutin Lipsticks - Embed - 1
Ali Mahdavi / Louboutin

BERKAITAN: Christian Louboutin Telah Mencipta Koleksi Gincu Paling Cantik Yang Pernah Pernah Dilihat

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 10

map