Christie Brinkley dan Sailor Daughter Dapat Lulus sebagai Sisters Semasa Percutian Bikini-Clad

Christie Brinkley bersyukur kerana matahari, pasir, dan anaknya yang mirip Sailor Kesyukuran ini. Pada hari Khamis, supermodel menyerap sinar di lokasi tropika dengan 18 tahun, dan kedua-duanya tidak dapat menyerupai satu sama lain!

Ibu muda ketiga-tiga mengambil Instagram untuk berkongsi mesej Kesyukuran yang manis disertai dengan pukulan ibu-anak perempuan, dan pasangan cantik itu dapat dengan mudah melewati adik perempuan.

“Mengharukan satu dan semua milyun senyuman pelukan dan mencium rakan-rakan dan keluarga nyanyian dan menari memasak dan makan, makan dan makan dan ketawa dan cinta pada Hari Kesyukuran Happy Beautiful!” peminat yang berusia 62 tahun itu menonjolkan diri sendiri, yang menunjukkan dia tersenyum dalam penutupan leopard-print terhadap latar belakang yang indah ketika remaja itu membuat wajah bodoh dalam bikini yang berwarna-warni.

Ingin Satu dan Segera Sejenak Smiles Batalkan dan mencium Kawan dan keluarga ��������������������������singing dan menari ��♂️��cooking dan makan �� dan makan �� dan makan ���� dan ketawa dan CINTA ▸ on the Hari Kesyukuran Happy Happy! �� ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋㅋㅋ

Foto yang disiarkan oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Anak perempuan bongsu Brinkley juga berkongsi mesej Kesyukuran sendiri di aplikasi media sosial, menulis, “Halo dunia saya di pulau yang terpencil dan telefon saya hanya pecah !!! apa cara yang sempurna untuk meraikan kesyukuran. .. hanya dengan orang yang anda ada bersama (kecuali jika ayah saya, maka panggil Jack untuk kecemasan lol). ” Remaja ini memakai bikini berbilang warna yang sama sambil menghadap lautan.

Dia meneruskan, “Selamat hari kalkun !!! Menyebarkan banyak cinta kepada semua orang yang anda lihat hari ini.”

�������� Halo dunia Saya di pulau yang terpencil dan telefon saya hanya pecah !!! apa cara yang sempurna untuk meraikan ucapan terima kasih ☺️ jangan panggil atau tuliskan saya .. hanya dengan orang yang anda bersama! (Melainkan ur ayah saya, maka panggil Jack untuk kecemasan lol) Happy kalkun hari !!! �� Menyebarkan banyak cinta kepada semua orang yang anda lihat hari ini.

Foto yang disiarkan oleh Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) pada

BERKAITAN: Christie Brinkley dan Pelaut Anaknya Adakah Jumlah Kembar di Permaidani Merah

Bunyi seperti hari Thanksgiving yang sempurna kepada kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map