Christie Brinkley’s Daughter Sailor Pens adalah Brilliant Message to Bullies Internet

Anak perempuan Christie Brinkley yang berusia 18 tahun, Sailor Brinkley Cook, mempunyai cukup komentator internet yang kasar. Dalam jawatan Instagram yang panjang pada hari Khamis, dia menyatakan kekecewaannya dengan tahun-tahun yang dikritik kerana kelihatannya dan sentiasa dibandingkan dengan ibu modelnya yang terkenal. Dia juga bertungkus lumus melawan ucapan yang meremehkan terhadap pilihan kolejnya: Sekolah Pereka Parsons di New York City.

Walaupun dia jarang membaca komen tentang dirinya, dia menulis, grad sekolah baru-baru ini mengatakan bahawa dia berlaku untuk membuat pengecualian. Dan dia bosan dengan apa yang dilihatnya.

“Selagi saya gembira dan sihat kepada orang lain mengapa saya perlu mengambil berat sekiranya saya tidak ‘cantik’ seperti orang lain? Biarkan saya tidak ‘cantik’ seperti saudara-saudara saya sendiri?” katanya dalam jawatan bersama tangkapan skrin komen kritikal.

Brinkley Cook (model dalam dirinya sendiri) juga menulis tentang hasratnya untuk dilihat sebagai orangnya sendiri-di luar bayangan yang dilontarkan oleh ibunya. “Percayalah atau tidak saya adalah orang saya sendiri dengan kepercayaan saya sendiri dan pemikiran sendiri dan wajah saya sendiri!” Mata tersenyum gigi dahi! Semua saya! Seluruh shabang! “Dia menulis.

Dan pada akhir keterangan yang panjang, dia menggalakkan pembenci untuk melepaskan komputer mereka dan mengalami dunia. “Keinginan saya ialah orang-orang ini dapat menanggalkan komputer mereka, mengejar matahari terbenam, mencium seseorang yang mereka cintai, mengejar salah satu impian mereka dan STOP membuat gadis berusia 18 tahun merasa lebih rendah dan terluka,” katanya..

BERKAITAN: Lihat Pakaian Prom Stunning Sailor Brinkley Cook

Ibu mengambil ke Instagram untuk menyatakan sokongan untuk nota gadis kecilnya itu. “Mari kita buat kecantikan, melalui rasa saling menghormati, belas kasihan dan kasih sayang. Bravo @sailorbrinkleycook,” dia menulis dalam sebuah kapsyen kepada video anak perempuannya. “Kadang kala kita berdiri untuk diri kita sendiri, kita berdiri untuk satu sama lain. Saya fikir kita satu jawatan lebih dekat dengan dunia yang lebih baik.

Jika anda membaca ini di telefon pintar, Anda memegang alat yang berkuasa di telapak tangan anda. Ia mempunyai kuasa untuk membentuk kehidupan orang, harga diri, dan keyakinan. Ia boleh membuat mereka berasa baik, atau menghalang mereka untuk hidup. Mari kita semua gunakan mesin ini untuk membuat dunia menjadi tempat yang lebih baik. Mari pilih untuk mencipta kecantikan, melalui saling hormat, belas kasih dan cinta. Bravo @ailorbrinkleycook kadang kala apabila kita berdiri untuk diri kita sendiri, kita berdiri untuk satu sama lain. Saya fikir kita adalah satu jawatan yang lebih dekat dengan dunia yang lebih baik. ✌��️❤️ Music @johnmellencampofficial

Video yang disiarkan oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Baca mesej penuh Brinkley Cook di sini. Baik kata, Sailor!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map