Christina Hendricks di Musical Hair Red Her, dan Peraturan Memakai Makeup dengan Auburn Strands

Christina Hendricks kelihatan jadi baik dengan rambut merah, sukar untuk memandangnya sebagai tempat teduh lain, tetapi terima kasih kepada sebotol pewarna rambut panas yang hangat, berambut perang semulajadi dapat merangkul rambutnya yang dalam. “Saya fikir saya selalu melihat wanita dan pelakon yang redheads sebagai seorang kanak-kanak. Saya sentiasa menyukai Ann-Margret, Lucille Ball, Halia daripada Pulau Gilligan, dan juga Daphne dari Scooby doo,”katanya InStyle, ketawa. “Saya selalu menjawabnya kerana warna itu sangat istimewa dan berbeza. Oleh kerana saya bersikap adil, ia terasa sangat alami kepada saya dan saya mula merah pada awal.”

Pengembaraan pertama Hendricks ke dunia warna rambut adalah pada usia sepuluh, tetapi telah mencelupkan jarumnya sejak sekolah menengah. Memandangkan hakikat bahawa anda tidak akan dapat melihat wajahnya sendiri, jelas, “colorist rambut” hanya satu lagi penghargaan yang dapat menambah minatnya kepada senarai bakat yang semakin meningkat. “Saya warna merah yang sama selama 20 tahun, dan sejak lama saya menggunakannya, saya tahu ia akan menjadi konsisten, dan saya tahu apa yang akan kelihatan seperti itu,” kata Hendricks, yang mengkreditkan Clairol’s Nice N Mudah di Sandy Copper Blonde sebagai rahsia kejayaannya. “Petua utama saya adalah tidak membiarkannya terlalu lama-itulah satu-satunya kesilapan yang saya buat.”

BERKAITAN: Christina Hendricks pada Going Blonde Selepas 20 Tahun Rambut Merah

Bagi peraturan solek yang letih redheads tidak memakai gincu merah? Mereka dimaksudkan untuk dipecahkan. “Perkara yang menarik ialah, saya rasa seperti rambut saya tidak menentukan pilihan solek saya seperti nada kulit saya,” kata Hendricks. “Kerana saya adil, saya lebih merah jambu di kulit saya dan cenderung bersandar ke pic dan nada karang, dan untuk lipstik merah, saya akan memilih perkara yang berasaskan oren atau tomato merah kerana mereka bekerja untuk saya.” Walaupun dengan warna hue strawberi yang sekarang ini, bintang itu tidak merasakan keperluan untuk memberikan beg soleknya untuk membaik pulih. Sekurang-kurangnya di bahagian kecantikan, blondes tidak sentiasa mempunyai lebih banyak keseronokan.

PHOTOS: Lihat Lihatlah Christina Hendricks

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 28 =

map