Ciara Revisits Hair Blonde Phase

Dia ba-aa! Selepas jangka masa panjang sebagai si rambut coklat, Ciara merasakan ombre berambut pirang kami membuat impian rambut kami dibuat. Bintang itu bekerja pelbagai kesan ombre keemasan pada tahun 2011 hingga 2015, dan kami menganggap ada sesuatu ketika dia mencatatkan #tbt minggu lalu warna berambut perang padat.

Selfie cantiknya yang diposting ke Instagram pada hari Selasa mengesahkan kepercayaan kami; tetapi untuk menjadi adil, dia tidak jatuhkan petunjuk yang tidak begitu halus tentang perubahan yang akan berlaku semasa sembang sebelumnya. “Saya pasti akan kembali berambut perang,” katanya InStyle kembali pada bulan November. “Saya sangat menyukai era berambut perang itu kerana kami mencuba pelbagai perkara yang bijak dengan gaya yang benar-benar menyeronokkan. Saya rasa rambut berambut perang saya dan rambut kerinting saya pastinya dua penampilan kegemaran saya.” Perasaan itu sama. Dapatkan lebih dekat dengan kemunculan Ciara yang cantik di galeri kami, serta lebih banyak makeover rambut selebriti!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 36

map