Cincin Pernikahan yang Tepat untuk Tanda Zodiak Anda

Ya, cincin pertunangan anda harus cantik. Apabila anda menyalakannya di hadapan rakan-rakan anda, anda perlu membuat mereka berseru. Meletakkan berlian sempurna pada jari anda (dan kemudian menunjukkannya!) Adalah salah satu bahagian yang paling mengesankan untuk berkahwin, selepas semua. Tetapi cincin pertunangan anda juga harus menjadi milik anda sendiri. Sekiranya itu bermakna reka bentuk biasa untuk sesuatu yang lebih personal, seperti permata turquoise, ruby, atau bahkan mutiara, jadi adakah itu. 

BERKAITAN: Inspirasi Gaya Jalan untuk Setiap Tanda Zodiak

Tetapi bagaimana anda boleh memberitahu cincin tersendiri yang betul untuk anda? Astrologi, tentu saja! Tanda zodiak anda tidak hanya mendedahkan sifat tandatangan anda, tetapi juga kecenderungan gaya utama anda dan rasa anda dalam reka bentuk. Sama ada anda seorang Taurus yang romantik yang bermuka mata dengan batu merah jambu atau Capricorn klasik yang menghargai kecanggihan berlian tradisional, ada cincin pertunangan untuk anda. Baca terus untuk melihat apa yang ditulis di bintang-bintang.

Untuk terus membaca “Cincin Pernikahan yang Tepat untuk Tanda Zodiak Anda,” lawati PopSugar.com.

BACA LEBIH LANJUT: Cincin Pernikahan yang Tepat untuk Tanda Zodiak Anda

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 6

map