Cincin Pertunangan Katharine McPhee Mendedahkan di Instagram Adalah Momen Bittersweet

Katharine McPhee dan David Foster telah terlibat selama kurang dari sebulan, dan apa yang sepatutnya menjadi masa bahagia bagi pasangan itu, telah sedikit redup oleh lulus ayah penyanyi minggu lepas. 

Pada hari Isnin, McPhee mengumumkan media sosial bahawa ayahnya meninggal dunia pada pagi sebelumnya, menggambarkan kesakitannya kepada peminat. Walau bagaimanapun, terdapat lapisan perak: Dia dapat menunjukkan kepadanya cincin pertunangan dari tunang David Foster sebelum dia lulus. 

Saya tidak percaya saya menulis ini …. Tetapi dengan berat hati saya berkongsi bahawa Papa manis manis saya meninggalkan bumi ini pagi semalam. Kami sebagai keluarga sangat patah hati dan hancur. Dia adalah peminat terbesar saya, juara terbesar saya, sentiasa memberitahu saya untuk “Berikan anak neraka!” Dia sangat baik dan penuh perhatian dan memastikan kita tahu betapa dia mengasihi kita. Tidak pasti hati saya akan sama. Saya sedih dia terlepas debut broadway saya. Tetapi apabila saya kembali ke pentas minggu depan saya harap dia dapat menontonnya dengan aman dan dari atas. Terima kasih kepada semua rakan-rakan saya yang telah begitu sayang dan menyokong 48 jam terakhir ini. Saya sayang kamu Papa. Saya sudah merindui anda. Ini menyakitkan. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Katharine McPhee (@katharinemcphee) pada

“Ayah saya sangat gembira untuk saya. Cincin saya adalah perkara terakhir yang saya tunjukkan kepada ayah saya sebelum dia lulus dan membuat saya tersenyum apabila saya melihat ini sebagai peringatan percakapan terakhir saya,” tulis McPhee di Instagram di sebelah foto dia sparkler berlian yang menakjubkan. “Dan sekarang saya bersedia berkongsi dengan anda apa yang telah menjadi sinar matahari saya di antara kerugian yang menyakitkan ini.”

Sudah seminggu yang sukar. Banyak air mata tetapi saya ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dan keluarga saya untuk semua cinta dan sokongan. Ayah saya sangat gembira untuk saya. Cincin saya adalah perkara terakhir saya menunjukkan ayah saya sebelum dia lulus dan membuat saya tersenyum apabila saya melihat ini sebagai peringatan percakapan terakhir kami. Dan sekarang saya bersedia untuk berkongsi dengan anda apa yang telah menjadi sinar matahari saya di antara kerugian yang menyakitkan ini. Cintaku dengan bijak berkata kepada saya pada hari yang lain bahawa “kematian adalah satu-satunya perkara yang 100 peratus tidak dapat dielakkan dan perkara yang kami paling tidak disediakan.” Jadi hari ini kita meraikan kehidupan dan tidak melupakan cinta. ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Katharine McPhee (@katharinemcphee) pada

Dia meneruskan mesejnya yang lebih manis dengan menambah: “Cinta saya dengan bijak mengatakan kepada saya pada hari yang lain bahawa ‘kematian adalah satu-satunya perkara yang 100 peratus tidak dapat dielakkan dan perkara yang kita paling kurang disediakan.’ Jadi hari ini kita meraikan kehidupan dan tidak lupa cinta. “

Beberapa minggu sebelum kematian ayahnya, American Idol alum berkongsi bahawa dia terlibat dengan pemuzik legendaris, David Foster, mendedahkan bahawa dia muncul soalan semasa percutian baru-baru ini ke Itali. 

“Dia melakukannya di puncak gunung ini di Anacapri, bintang-bintang yang hanya gelap, hanya bersyukur, dia tidak menolak saya dari tebing,” dia bercanda. “Dia berkata ia adalah satu atau yang lain. saya. “

Sebagai Foster adalah 34 tahun senior McPhee dan telah berkahwin empat kali sebelumnya, penglibatan mereka telah dipenuhi dengan banyak kritikan. McPhee dengan cepat mematikan penyair hanya tiga hari selepas berita itu menjadi umum. “Sekali lagi, saya perlu risau tentang pendaftaran untuk mengundi dan pilihan raya di tengah-tengah daripada yang berkahwin dengan saya,” tulis McPhee di Twitter, sambil menambah, “Terima kasih kerana datang ke ceramah TED saya.”

Mudah-mudahan lebam jalan ini menjadikan hubungan mereka lebih kuat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 + = 83

map