Cindy Crawford Berkongsi Nasihat Kecantikan dan Hidangan Terbaik di Produk Kegemarannya

Cindy Crawford bertukar menjadi 50 minggu lalu, dan sudah tentu pemikiran pertama kami adalah, apa rahsia dia? Wanita itu kelihatan sangat luar biasa dan membuktikan bahawa umur benar-benar tidak lain hanyalah nombor. Jadi mungkin juga tidak mengejutkan bahawa selepas lebih daripada tiga dekad pemodelan, Crawford mempunyai beberapa nasihat yang cukup mendalam dan tip yang bijak untuk tidak hanya membantu anda kelihatan baik, tetapi merasa cantik juga. Lihat senjata beliau di sini, ditambah dengan helah yang dia lalui untuk anak perempuannya model mini, Kaia Gerber, 14,.

Oleh itu, kita harus bertanya: Apa rahsia anda untuk melihat (dan rasa) hebat, pada setiap zaman?
Saya fikir orang sentiasa mahukan pembetulan yang cepat, tetapi kepada saya ia adalah mengenai konsistensi. Saya tidak hanya mula bekerja; Saya bermula ketika berusia 20 tahun. Bekerja, tidur cukup, tidak merokok-semua perkara ini terkumpul. Anda mungkin tidak melihat keputusan tersebut dalam seminggu atau sebulan, tetapi dalam setahun, dan dengan konsisten, anda akan. Ini mengenai penyelenggaraan. Itulah pendekatan saya mengenai cara menangani penuaan. Saya melakukan yang terbaik untuk mengekalkannya. Saya bukan gadis yang saya 30 tahun lalu; ia mengenai bergerak ke hadapan dengan anggun dan masih berasa baik tentang diri saya sendiri.

Apa tip kecantikan kegemaran anda?
Rakan saya dan artis solek, Sonia Kashuk benar-benar membuat saya menjadi minyak kulit. Jangan takut untuk menggunakan satu di bawah solek. Ia membantu ia berjalan lancar dan ia memberikan cahaya kepada kulit. Saya fikir minyak akan menyebabkan solek untuk meluncur, tetapi Sonia mempunyai cara yang baik untuk memohon: Dia meletakkannya di hujung jari dan menekannya ke dalam kulit pada mata tinggi muka. Saya suka minyak baru Kecantikan Meaningful (dilancarkan pada bulan Mac, $ 50; meaningfulbeauty.com).

BERKAITAN: Cindy Crawford Is 50! Anda Tidak Akan Percaya Foto-foto Punggung Foto Girl Ulang Tahun ini

Apa cermin anda mesti ada?
Saya suka yayasan Guerlain (Foundation Terracotta Skin Cream Foundation, $ 58; sephora.com). Rasanya hampir seperti mousse tetapi ia memberikan warna. Ia seperti pelembap berwarna dan tidak pernah terasa berat. Ia kelihatan seperti kulit. Ia hebat kerana kehabisan rumah dengan cepat. Saya juga menyukai pelekat kayu Josie Maran (Argan Color Stick, $ 22; josiemaran.com); Saya hanya menggunakan sedikit dengan berus. Anda boleh mengatasinya dengan Serum Glow Kecantikan yang Bermakna ($ 44; ulta.com) untuk mendapatkan wajah yang penuh semangat. Saya juga suka eyeshadow lembut di mata saya jika saya keluar pada waktu malam. Charlotte Tilbury menjadikannya mudah, saya suka bagaimana dia melakukan palet eyeshadownya (Charlotte Tilbury Luxury Palette di Sophisticate, $ 52; charlottetilbury.com) dan bagaimana dia memecahkan warna. Saya fikir ia mengambil sebahagian daripada intimidasi.

Cindy Crawford embed
Kesopanan

Adakah anda membuat keputusan untuk 2016??
Saya cuba untuk menjadi lebih baik kepada rambut saya dan tidak memanaskannya dengan begitu banyak. Apabila saya kembali dari cuti, saya memotong lima inci dari rambut saya dan sejak itu, saya telah membiarkannya lebih kering. Saya suka menambah sedikit cuti pernafasan, kegemaran saya sekarang adalah versi Living Proof (Rawatan Styling Day Perfect 5-in-1, $ 27; sephora.com). Saya memohon dan kemudian saya biarkan rambut saya kering secara semula jadi.

RELATED: Cindy Crawford dan Kaia Gerber’s 17 Cutest Mother-Daughter Moments di Instagram

Adakah anda mempunyai nasihat untuk diri anda yang muda?
Memakai pelindung matahari sangat penting, seperti menanggalkan solek pada waktu malam. Sekarang, saya selalu memakai pelindung matahari (Crawford menggunakan Hari Kecantikan Antioxidant Beauty Creme SPF20, $ 40; ulta.com) dan topi besar. Bagi solek, saya sentiasa lebih berminat untuk meletakkannya daripada membuangnya, tetapi sekarang saya mengingatkan Kaia untuk menghapuskan soleknya setiap malam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 57

map