Cindy Crawford Berkongsi Nasihat Kecantikan Dia Diluluskan kepada Daughter Kaia Gerber

Ketika memberi nasihat kecantikan, Cindy Crawford tahu apa yang dia bicarakan. Bukan sahaja dia kelihatan penuaan ke belakang, tetapi dia juga supermodel. Antara kedua-dua kelayakan ini, kami akan mendengar apa sahaja yang dia katakan mengenai subjek itu, dan kami bukan satu-satunya.

Semasa berada di Art Basel di Miami, Crawford mendedahkan nasihat yang diterimanya kepada anak perempuannya, Kaia Gerber model yang akan datang. “Saya sangat gembira untuk Kaia dan memberitahu dia tiada rahsia kecantikan tetapi dia perlu ingat untuk menanggalkan soleknya sebelum dia tidur setiap malam,” kata Crawford Orang. “Saya juga beritahu dia agar tidak menaikkan keningnya kerana tidak semestinya tumbuh semula.”

BERKAITAN: Kaia Gerber Tidak Fikirkan Dia Tampak Apa Sama Seperti Ibu Cindy Crawford

Secara serius, kedua-dua perkara itu hampir semua seorang gadis perlu tahu, tetapi nasihat Crawford tidak bintang di sana. Dia juga memastikan untuk mengajar Kaia bahawa untuk melihat dan merasakan yang terbaik anda harus berusaha untuk senaman yang teratur, minum banyak air, makan dengan baik, cukup tidur, dan tidak merokok. 

Nasihat itu pergi dua cara, walaupun. “Saya boleh mencadangkan tips kesihatan dan kecantikan ini dari pengalaman saya sendiri tetapi ketika datang ke teknologi moden, saya mempunyai kedua-dua anak saya nasihatkan saya!” 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map