Cindy Crawford-Brand Brand Bleusalt yang baru dilancarkan di Malibu

“Ini adalah hari Malibu yang tipikal,” kata Lyndie Benson semasa duduk di hujung Malibu Pier pada petang Sabtu yang cerah dan cerah. Acara ini merupakan acara pelancaran untuk Bleusal’s dibuat oleh Bainon Bleon, dan walaupun sikap Malibu-kasualnya, jurugambar beralih-pereka mengakui menjadi seorang lelaki yang cemas. “Inilah kali pertama sesiapa akan melihat pakaian itu, jadi saya sedikit gugup,” katanya. 

tk
Alex J. Berliner

Dia tidak perlu risau. Walaupun ini adalah kali pertama beliau mendedahkan pakaiannya kepada orang ramai, orang asli Malibu sudah mendapat senarai A berikut yang telah melihat prestasinya yang selesa dan mesra alam, yang dibuat dengan serat dari kayu pokok-pokok bicar yang menyumbang semula. Cindy Crawford, Jennifer Meyer, Lisa Rinna, Sara dan Erin Foster hanya beberapa nama besar yang hadir pada pelancaran hujung minggu ini.

“Apabila saya seorang gadis kecil, saya akan bermain di dalam almari dan dia akan meminjam pakaian saya ketika saya masih remaja,” kata Sara kepada Benson. “Dia mempunyai gaya yang luar biasa menakjubkan.”

VIDEO: Cindy Crawford dan Momen Ibu-Putri Cutest Kaia Gerber

 

Beberapa saat sebelum ini, Cindy Crawford menyatakan perasaan yang sama. “Dia adalah salah seorang sahabat Malibu saya yang tertua dan saya tinggal di sini lebih dari 12 tahun sekarang. Lyndie, dari awal lagi sentiasa mempunyai rasa yang luar biasa. Bukan hanya cara dia berpakaian, tetapi dalam segala-galanya-cara dia melemparkan pesta ulang tahun anak atau cara dia menghias rumahnya untuk menghiburkan. Dia seorang yang kreatif dan mempunyai gaya yang sempurna. “

tk
Alex J. Berliner

Crawford, yang tiba di krim “go-to” krim itu, turut menikmati kemudahan kreatif Benson selama 12 tahun. “Saya suka pelaut palazzo dan saya memakai mereka musim panas ini dan dia suka, ‘Saya boleh membuat mereka lebih baik.’ Dan anda tahu, dia betul. Dia meletakkan poket di bahagian depan supaya mereka tidak meluaskan anda. Dia bertambah baik pada pasangan yang saya pakai dan saya suka itu. “

Tentang malam tadi. Suka menjadi sebahagian daripada pasukan @BensonLyndie pada pelancaran @Bleusalt_ – yang paling canggih dan paling berkesan kehidupan sebenar! Sangat bangga dengan kawan saya!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cindy Crawford (@cindycrawford) pada

Rinna, yang bertemu dengan Benson dalam kelas akting, telah berteman dengan perancang selama 30 tahun. Dan tentu saja, pada 30 tahun, persahabatan-gol menjadi tahap seterusnya-mendorong kawan anda untuk memulakan kelas perniagaan. “Itu yang awak buat,” kata Rinna dengan senyuman. “Anda menggalakkan rakan-rakan anda apabila mereka berbakat. Saya fikir dia mempunyai produk yang boleh dijual. Saya fikir saya betul. Saya fikir dia genius. “

tk
Alex J. Berliner
tk
Alex J. Berliner

Untuk melangkah keluar malam, para tetamu seperti Minnie Driver telah dibawa naik bot pendek ke kapal layar yang berlabuh di Pasifik. Setelah naik kapal, mereka menyerupai rosé dan makan malam dengan makanan segar yang dibuat dengan resipi dari One Gun Ranch-seolah-olah, kursus yang sempurna untuk mengambil selepas membeli-belah mewah di pantai.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map