Cindy Crawford dan Kaia Gerber Dokumen Kisah Ibu-Anak mereka di Instagram

Sudah jelas melalui pelbagai jawatan ibu-anak Instagram mereka bahawa Cindy Crawford dan Kaia Gerber mempunyai ikatan yang ketat. Sama ada mereka memukul permaidani merah atau bercuti keluarga, kedua-duanya berjaya mendapatkan beberapa kualiti secara berturut-turut, dan bernasib baik kerana kami biasanya mendokumeninya pada akaun Instagram masing-masing. 

Hari ini, supermodel melakukan itu, menyiarkan foto dia dan anak lelakinya berusia 14 tahun memulakan perjalanannya dengan pantas. “Pagi anak perempuan pagi,” Crawford merakam selfie berserta bibir emoji. Dalam gambar itu, Gerber memberi ibu sebuah senyuman di pipi dengan Malibu yang indah di latar belakang. Dan hanya kerana mereka mendapat kecergasan mereka, jangan fikir ini bermakna bahawa pasangan ibu-ibu ini sedang berpeluh dalam peluh. Kedua-dua Crawford dan anak perempuannya kelihatan luar biasa untuk kenaikan pagi mereka. Hanya satu soalan: Bagaimana mereka melakukannya?

BERKAITAN: Cindy Crawford dan Momen Ibu-Putri Cutest Kaia Gerber

Anak perempuan pagi kenaikan

Foto yang disiarkan oleh Cindy Crawford (@cindycrawford) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map