Cindy Crawford Kata Kaia Gerber Tidak Mahu Walk the Runway Versace dengan Dia

Dunia fesyen menjadi gila apabila supermodel Cindy Crawford dan anak perempuannya, Kaia Gerber, 16 tahun, pelari bulan fesyen, kedua-duanya berjalan di landasan pacu pada musim bunga Versace 2018 semasa Milan Fashion Week. Tetapi menurut ibu Crawford, Kaia tidak agak seperti yang terangsang seperti kami.

“Saya tidak tahu anak perempuan saya melakukan persembahan itu,” katanya kepada Associated Press hujung minggu ini. “Model itu sendiri tidak dapat dipesan sehingga hari sebelum atau dua hari sebelumnya. Dan akhirnya Kaia mendapat tempahan untuknya, dan saya berkata, ‘Anda tahu saya melakukan persembahan itu, bukan?’ “

tk
Patrick McMullan melalui Getty

“Dia seperti, ‘Tunggu, kita perlu berjalan bersama-sama?’ Saya berkata, ‘Tidak. Saya tidak mahu pergi dengan anda. Saya akan berjalan kaki dengan wanita yang berumur saya. Anda boleh pergi dengan gadis-gadis yang berumur anda. “

tk
Antonio de Moraes Barros Filho / WireImage

The “ladies” yang Crawford berjalan dengan tidak lain adalah supermodel asal, Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, dan Helena Christensen. Sedangkan untuk Kaia, dia bergabung di catwalk oleh Gigi dan Bella Hadid, Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Taylor Hill, Doutzen Kroes, dan banyak lagi. Lihat setiap landasan Kaia berjalan semasa bulan fesyen di galeri kami.

tk
Victor VIRGILE / Gamma-Rapho melalui Getty

Walaupun ibu tunggal tidak kelihatan gembira dengan berkongsi landasan, Crawford gembira kerana dia boleh menggunakan pengalamannya untuk membantu anak-anaknya, Kaia dan Presley dalam perniagaan. “Perkara yang baik untuk anak-anak saya ialah saya tahu banyak tentang dunia itu,” katanya. “Saya rasa: Siapa yang lebih baik membantu membimbing mereka daripada saya?”

BERKAITAN: Pegang Telefon, Cindy Crawford dan Fam Just Won Paris Fashion Week

“Dalam beberapa cara, saya harap saya boleh menolaknya setahun atau dua,” tambah Crawford mengenai Kaia memasuki industri. “Tetapi dia berumur 16 tahun. Itulah berapa umur saya ketika saya mula, yang masih muda, tetapi dalam fesyen itu adalah jenis usia normal apabila orang mula.”

Kita boleh memikirkan segelintir pereka yang ada gembira Kaia mula memodelkan tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 77

map