Cindy Crawford Rocks Double Denim pada Run Kopi

Malah supermodel memerlukan bolt tenaga kadang-kadang, yang mungkin mengapa nama rumah tangga berusia 50 tahun Cindy Crawford menuju ke tempat java Malibu, Calif. (Starbucks, secara semula jadi) baru-baru ini untuk menetapkan kafein. Walaupun bintang itu telah menguasai seni yang rumit dari permaidani merah, kami sama-sama terobsesi dengan penampilannya pada waktu santai.

Kes pada titik: denim ini pada ensemble denim yang bukan sahaja mudah untuk meniru, tetapi juga menawarkan pengajaran dalam gaya. Untuk membawa dua keping bersama-sama, Crawford berpasangan dengan seluar jeans mencuci gelap dengan kemeja lengan panjang dengan teduhan yang lebih ringan, mengepung lengan baju dan menyampaikan sepotong kecil untuk keren. Dia berpasangan dengan kasut Nike putih, warna yang lebih besar, dan beg tangan geometri hitam.

BERKAITAN: Biarkan Cindy Crawford Demo Bagaimana Melukis Skirt Pensil pada Malam Keluar

Bahagian yang terbaik? Ia kelihatan seperti ibu dua tidak bersendirian di dalam pengembaraan minum kopinya, memandangkan dia juga membawa dua cawan panas lain dalam satu dulang, mungkin untuk dua anaknya yang baru, Presley, 16, dan Kaia Gerber, 14. Awal bulan lalu , Crawford melanda bandar California Selatannya untuk lawatan membeli-belah dengan Kaia, di mana kedua-dua mereka dipadankan dengan seluar jeans tanpa hantaran dan aksesori selesa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 56 =

map