Cinta di Laman Pertama: Kedai Dunia dengan Klik Button di Runway2Street

Tidakkah ia luar biasa untuk membuat jet di seluruh dunia, memburu pasar di Maghribi, butik di New Delhi, dan ateliers di Selatan Perancis untuk kepingan unik, staple pakaian, atau hanya untuk menambah koleksi fesyen kami yang luar biasa? Dengan Runway2Street, anda kini boleh membeli-belah dari pakaian dan aksesori yang disesuaikan dengan pakaian dari pereka baru muncul di seluruh dunia-semua tanpa jet lag.

Pengasas dan penggubah fesyen “peminat fesyen dan geek teknologi” Rathna Sharad memutuskan untuk meninggalkan pekerjaannya yang lumayan di Microsoft untuk memulakan Runway2Street apabila pengembara yang berani menyedari bahawa tidak ada tempat dalam talian untuk memancarkan kepingan global. “Setiap kali saya melakukan perjalanan, saya suka mencari pereka tempatan yang baru Apabila saya pulang ke rumah, kawan-kawan akan selalu bertanya kepada saya di mana mereka boleh membeli sesuatu dari pereka ini, tetapi saya tidak dapat menunjukkannya kepada mana-mana laman web dalam talian. – kualiti, canggih, jenama kecil dari setiap penjuru dunia dan membawa mereka kepada pengguna dengan kemudahan membeli-belah di dalam negara. “

Laman web ini bukan hanya menawarkan beberapa reka bentuk yang paling unik dari seluruh dunia ke hujung jari anda, tetapi apa yang membuat laman web begitu menarik dan menarik adalah bahagian Meet the Designers, yang memaparkan semua pereka yang mereka bawa, memberikannya lebih banyak pengalaman membeli-belah. Sangat penting untuk melihat proses dan mendengar cerita di belakang semua kepingan yang unik. Kami jatuh cinta dengan tas wanita seperti Väska, tetapi mendengar bahawa dompet pereka Ann-Sofi Storbacka buatan tangan di sebuah bengkel Barcelona kecil benar-benar bertukar setiap potongan menjadi sesuatu yang istimewa. Dan ada kisah untuk segala-galanya di tapak-jadi klik untuk diangkut ke dunia lain (sekurang-kurangnya pada masa ini).

Plus lihat bagaimana 12 selebriti gaya topi musim panas mereka bergaya di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 34

map