Claire Danes Tidak Melihat Pakaiannya Sehingga Hari Sebelum Emmys

Claire Danes bukan orang asing untuk permaidani merah (dia memenangi tiga Emmys sahaja dan telah dicalonkan beberapa kali). Tetapi pada Anugerah Emmy 2016, dia adalah orang yang tidak dikenali untuk gaunnya-penciptaan emas Schiaparelli Haute Couture yang dia melihat kali pertama hanya sehari sebelum.

“Dia orang yang sibuk,” Petra Flannery, stylist Danes, memberitahu kami pada malam Emmys. “Kami mempunyai masa yang sesuai buat pertama kalinya, saya telah bekerja dengannya untuk masa yang lama, dan kami mempunyai hubungan yang baik-saya tahu apa yang dia suka dan kami telah mencapai tahap dimana kami mempunyai alur yang baik. senang dengan cara ini, kerana semuanya masih segar dan baru. “

Flannery mula-mula melihat pakaian semasa pameran Schiaparelli Haute Couture pada bulan Julai (salah satu koleksi kegemarannya sepanjang masa) dan tidak dapat berhenti memikirkannya sejak itu. Ia benar-benar kelihatan seperti karya seni, tetapi Flannery meyakinkan kita bahawa ia lebih cantik secara peribadi-dan (kejutan!) Itu sama sekali tidak berat. 

BERKAITAN: Semua Permaidani Merah kelihatan dari tahun 2016 Emmys

“Ia diperbuat daripada kain sutera tekstur emas bertekstur emas, jadi ia sangat halus, sangat ringan, dengan pergerakan yang indah,” jelasnya. “Dan belakangnya juga luar biasa, ada motif daun dan ia disatukan dengan tali-tali nipis yang diperbuat daripada organza. Kami tahu bahawa ini adalah satu.” 

Golden! #ClaireDanes #BTS # emmys2016 Buat: @itsmatin Rambut: @peterbutlerhair

Foto yang disiarkan oleh Petra Flannery (@petraflannery) pada

Flannery melengkapkan karya emas gaun dengan pemilihan berlian Forevermark yang berhati-hati-tiada apa-apa yang terlalu mencolok untuk bersaing dengan gaun, namun tidak terlalu kecil atau bijak, sama ada. Kancing-kancing berlian dan cincin berlian dua batu hanyalah kepingan-kepingan untuk mengelilinginya. Dan walaupun pemasangan kali pertama kali pertama, Flannery berkata Emmys prep pergi tanpa sebarang halangan.

Dan apa yang difikirkan Claire tentang pakaian itu?

“Dia menyukainya,” kata Flannery. “Dia meletakkannya dan ia hampir sempurna. Reka bentuknya teramat cantik di atasnya.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map