Coachella saya: Jam Survival Kit Muzik Festival Jamie Chung Termasuk Sos Panas

Nampaknya Jamie Chung mengambil isyarat dari Beyoncé. The Big Hero 6 aktres dan Coachella biasa, yang baru-baru ini merayakan ulang tahun ke-33nya semasa penggambaran juruterbang untuk drama undang-undang baru NBC Hak Miranda, tiba di festival yang bersedia untuk mengekalkan parti itu. Tetapi pertama, kami mengejarnya di khemah Perhiasan PANDORA Jewelry, di mana dia berkongsi beberapa keperluan perayaannya, termasuk sos panas di dalam begnya (swag).

Tradisi Hari Lahir: Krew penasihat menakjubkan ini membawa saya kek yang lazat dan menyanyikan kepada saya sama seperti saya melangkah keluar pada rehat makan tengahari saya. Kemudian, ketika saya kembali ke hotel saya pada penghujung hari, saya terkejut dengan cupcakes dan bunga. Restoran itu baru sahaja ditutup, tetapi pelakon saya meyakinkan pengurus supaya tetap terbuka selama 30 minit supaya kami dapat gigitan cepat!

Dalam Krew Coachella: Saya membawa adik perempuan dan kakak ipar saya dan sekumpulan teman wanita saya-tiga berada di pancuran pengantin saya. Terdapat kira-kira 20 dari kita!

BERKAITAN: Jamie Chung Menjadikan Denim Kustomnya Sendiri di Parti Pool Coachella Levi

Jamie Chung Coachella Pandora - Embed 2016
John Sciulli / Getty Images

Penambahan Baru pada Kopernya: Jenama baru Levi’s cut-off dengan patch dan pakaian midi kuning cantik oleh For Love & Lemons ($ 453; asos.com).

Pendekatan Barang Kemas: Gelang kulit dan penjaja dari koleksi perayaan PANDORA Jewelry. Dan sebuah bandana untuk memakai leher anda sekiranya habuk akan naik!

Dalam Kit Kecemasannya: Sos Tabasco, ChapStick, SPF, pengecas telefon, Band-Aids, dan botol kosong untuk mengisi di stesen air sepanjang festival. Ia menjadi 90 ° F, jadi penghidratan adalah mutlak mesti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map