Cristiano Ronaldo Menunjukkan Abah Gila beliau dalam Foto Swimsuit dari Percutian Ibiza

Nah, hello di sana, Cristiano Ronaldo! Bintang bola sepak Portugis menikmati beberapa keseronokan di syurga setelah memimpin negaranya untuk kemenangan di Kejohanan Eropah UEFA awal bulan ini.

Ronaldo, 31, yang sedang bercuti bersama keluarganya di Ibiza, Sepanyol, memulakan percutian itu dengan berenang di kolam renang. Lebih baik: hunk yang agak sederhana mengambil ke Instagram pada hari Rabu untuk berkongsi gambar (di bawah) dari dirinya sendiri yang menyamar dalam baju renang hitam di kolam jernih kristal-absnya yang berliku-liku dan badan atas pahat pada paparan penuh.

“Nikmati,” pemain bola sepak yang terkenal itu memamerkan foto bersama-sama dengan emoji yang ketawa dan kelip-kelip.

Nikmatilah

Foto yang disiarkan oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

Ronaldo dan anaknya yang berusia 6 tahun, Cristiano Jr., telah menjalani kehidupan di pulau tropika sejak beberapa hari lalu, mengambil kapal layar untuk putaran, berjemur, dan berehat bersama di kolam renang.

Luangkan masa dengan lelaki kecil saya Updates❤️����

Foto yang disiarkan oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

☀️

Foto yang disiarkan oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

Capitan����

Foto yang disiarkan oleh Cristiano Ronaldo (@cristiano) pada

Pada hari Rabu, bintang bola sepak dan rombongannya dilihat berenang di lautan jernih pulau itu. Ronaldo, yang kelihatan kecokelatan dan teduh dalam baju renang merah yang mengecewakan lebih sepasang selendang dari garis CR7nya, merpati dengan gembira ke dalam air walaupun kecederaan lututnya baru-baru ini.

Cristiano Ronaldo Swimsuit
IMP / Coleman-Rayner

PHOTOS: 9 Selfies Adorable dari Cristiano Ronaldo dengan Anak Mini-Me

Mengulas pemulihannya, Ronaldo baru-baru ini berkongsi video yang memberi jaminan kepada peminatnya bahawa mereka tidak perlu risau. “Hai, lelaki,” dia memulakan video itu dalam bahasa Portugis. “Saya hanya mahu menghantar anda pelukan, terutamanya kepada peminat saya dan memberitahu anda bahawa semuanya adalah baik dan saya akan kembali lebih kuat.”

Lebih kuat lagi! Melihat baik, Ronaldo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 11

map