Daisy Ridley Mesti Dikeletaskan Wajahnya Kuning

Setiap sekarang dan kemudian, selebriti mendedahkan kepada dunia bahawa dalam beberapa cara, mereka mempunyai detik-detik oops seperti kita. Daisy Ridley, yang secara konsisten menjadi salah satu bintang Hollywood paling jujur ​​di media sosial, membuktikan semalam betapa rapuhnya dia dengan berkongsi video tentang apa yang disebutnya sebagai “slightmare.”

Apa yang menjadi salah dalam dunia Ridley? Dalam klip yang diposkan ke Instagram beliau, Star Wars pelakon mengaku bahawa dia Googled di rumah remedi untuk kulit dan “mungkin sedikit liberal dengan kunyit.” “Sedikit” adalah meremehkan, sebagai video mendedahkan wajah cantik bintang itu sepenuhnya berkumpul dalam serbuk kunyit kuning. Berikutan tiga muka dengan air mata kegembiraan emojis, Ridley memaparkan jawatan itu, “Saya menggosok wajah saya dan saya KUNING! Ahahahahaha .. Harus melihat jika saya adalah dewi berkulit bersih yang bersih di pagi hari … #wishmeluck.”

������ Saya menggosok wajah saya dan saya KUNING! Ahahahahaha. Perlu melihat jika saya seorang dewi berkulit bersih yang bersih di pagi hari … #wishmeluck #forrealsfloraimsosorryifimstillyellowinthemorning #benmorrisyoutoo

Video yang diposkan oleh @daisyridley pada

Walaupun bencana kecantikan DIY yang jelas di tangannya, Ridley tetap positif, ketawa tentang keadaannya yang memalukan. Anak berusia 24 tahun itu sebelum ini telah berkongsi mesej positif di media sosial yang membahas harga diri dan cintanya sendiri. Pengakuan terbaru ini menggariskan betapa mudahnya dan pelukis pelakon British itu. Ridley menyatakan bahawa dia harus bersedia untuk membuat filem pada keesokan harinya, bergurau, “dan tidak Minions 2, ia adalah Episod Star Wars 8. “ Dia terus mengatakan bahawa dia akan menyimpan semua orang yang mencatatkan hasil wajahnya yang tidak sengaja, mengakui “ia boleh menjadi perkara yang benar-benar buruk, atau perkara yang benar-benar baik.”

BERKAITAN: Daisy Ridley Baru Membuat Krim Spot Tren Baru Instagram

Oleh itu, Daisy Ridley adalah kita semua. Hanya saja kita tidak perlu pergi bekerja untuk filem Star Wars pada waktu pagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 43

map