Dakota Dakota Johnson Berkongsi Perasaannya Mengenai Hubungan Daudnya dengan Chris Martin

Ceramah tentang percintaan antara Lima puluh Shades of Grey pemain bintang Dakota Johnson dan Coldplay (dan bekas suami Gwyneth Paltrow) Chris Martin telah berpusing selama berbulan-bulan sejak Oktober apabila pasangan itu melihat makan bersama di Los Angeles.

Walaupun pasangan itu telah dikesan beberapa kali sejak tarikh sushi yang dinyanyikan, tidak ada pihak yang mengesahkan hubungan itu.

Namun pada hari Selasa, nampaknya ayah Dakota, pelakon Don Johnson, mungkin membiarkan kucing keluar dari tas itu. Laporan Spy Digital yang ketika menghadiri Anugerah Televisyen Kebangsaan, ketua Johnson diminta mengulas mengenai hubungan anak perempuannya dengan Martin, bergurau dengan laman web ini, “Ya, itu … yang mengganggu, bukan? Tidak, dia seorang gadis besar, dia boleh mengendalikan dirinya! “

Dakota Johnson dad lead
Laura Cavanaugh / FilmMagic

Walaupun nampaknya ucapan Don dibuat dengan gelisah, mungkin dia merujuk kepada jurang usia antara anak perempuannya yang berusia 28 tahun dan Martin, yang berumur 40 tahun.

Kami mempunyai ayah perasaan yang mungkin mendapat sedikit rasa …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 90 =

map