Dakota Fanning: Memakai Bongkol Bayi Prostetik di Franny Benar-benar Aneh dan Saya Suka

Dakota Fanning mungkin telah merasai kemasyhurannya sebelum dia meninggalkan sekolah gred, tetapi peranan baru yang sangat besar memakan masa mengandung 20-sesuatu membuktikan sekali dan untuk semua bahawa dia meninggalkan hari bintang anaknya jauh di belakang. “Saya tidak pernah menjangkakan kanak-kanak, atau telah berkahwin … tetapi saya fikir ia akan menjadi satu cabaran sebagai pelakon untuk menggambarkannya,” kata Fanning. InStyle sebelum perdana Franny di Festival Filem Tribeca di New York.

Selama enam minggu pengeluaran filem itu, bintang itu berkata dia terkejut dengan bagaimana dia merasakan memakai perut prostetik yang diisi silikon. “Ia benar-benar berat dan benar-benar memberi kesan kepada cara saya berjalan dan cara saya duduk, dan saya anehnya melekat pada perasaan itu,” katanya. “Ia benar-benar pelik dan saya menyukainya, saya sangat menyukainya, ia agak pelik apabila ia selesai dan dilakukan.

BERKAITAN: Pesta Filem Tribeca saya: Zosia Mamet Bersumpah, Eyeliner, dan Co-Star Jessica Biel

Ya, Fanning mungkin telah menikmati permainan benjolan bayi palsu, tetapi kini fokus 21 tahun itu kelihatannya dalam kariernya. “Adalah penting untuk mencari peranan khususnya wanita yang rumit dan mencabar dan hadir kerana mereka dalam kehidupan sebenar, dan bukan hanya sebagai versi glamor,” katanya. “Saya suka mengarahkan satu hari di masa depan. Itulah sesuatu yang saya teruja di bawah garis.”

PHOTOS: Lihat Dakota Fanning yang Menampakkan Perubahan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map