Dakota Johnson Buktikan Apa-apa Boleh Menjadi Sexy pada Malam Ini

Apa yang menyeronokkan, minggu seksi dihidupkan The Tonight Show! Pada episod Isnin malam, tuan rumah Jimmy Fallon mempunyai Jamie Dornan membuktikan bagaimana Lima puluh Shades of Grey bunyi seksi dalam mana-mana lidah. Kemudian pada pertunjukan malam Selasa dia mengikutinya Lima puluh Shades Wanita terkemuka Dakota Johnson membuktikan bahawa, sebenarnya, apa-apa boleh menjadi seksi. Pelakon memainkan pusingan baru yang lucu Malam Ini Tunjuk permainan dipanggil, anda fikirkan, Apa-apa sahaja boleh menjadi seksi.

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Pakaian Anastasia Steele di Lima puluh Shades of Grey

Untuk permainan Johnson dan Fallon perlu mengambil kalimat yang tidak dapat dijelaskan seperti “Maafkan saya ketika saya pergi ke sepasang pelapis tua” dan “Pasti, saya suka melepas seluar dalam saya, tetapi anda perlu memberi alasan kepada awan daripada serbuk Gold Bond “dan melakukan yang terbaik untuk menjadikannya bunyi seksi. Cium pelakon dan tuan rumah yang kelihatan seductively ke dalam kamera dan bercakap dengan nada rendah, sultry.

Sungguh mengejutkan, kedua-dua berjaya (kebanyakannya) mengekalkan wajah lurus semasa segmen itu, dan Miss Anastasia Steele sendiri juga mengeluarkan flip rambut seksi untuk pusingan terakhir permainannya.

Tonton Dakota Johnson dan Jimmy Fallon Main Apa-apa Boleh Menjadi Seksi The Tonight Show dengan mengklik pada video di atas. 

BERKAITAN:Lima puluh Shades 2 dan 3 Adakah Berlaku!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 73

map