Dakota Johnson Menangkap Pantai dalam Bikini Kecil untuk Filem Lima Puluh Shades Sequel dengan Shirtless Jamie Dornan

The sequels ke filem merah-panas 2015, Lima puluh Shades of Grey, dengan Dakota Johnson dan Jamie Dornan pasti sedang dalam perjalanan: Bintang-bintang filem seksi itu ditayangkan di Perancis dalam pakaian renang yang paling kecil.

Johnson mempamerkan angka yang dicemburinya dalam bikini rentetan kuning muda, memakai sepasang warna berukuran besar dan menarik rambutnya yang panjang gelap menjadi topknot. Pelakon itu dilihat duduk di atas kerusi dan mengambil air di antara adegan penggambaran untuk filem baru yang dinanti-nantikan. Johnson disertai oleh Dornan bersama isterinya dan isterinya, Amelia Warner, mengubah masa yang ditetapkan menjadi percutian mini.

Bagi pihaknya, pelakon Ireland kelihatan sempurna dipahat di sepasang batang berenang biru pendek, memamerkan abs luar biasa. Dornan dan Warner, yang menyambut bayi awal tahun ini, digantung di dalam air dengan Johnson ketika mereka tidak penggambaran.

Julai 12, 2016 - France France - PHOTOPQR/NICE MATIN ; Tournage du film cinquante nuances de grey 2 et 3 à la plage Paloma Beach de Saint Jean Cap Ferrat avec les acteurs principaux Dakota Johnson (bikini jaune dans le rôle de Anastasia Steele) et Jamie
Zumapress.com

BERKAITAN: Rita Ora Memikatkan Pemandangan Di Sebalik-Pemandangan Lima puluh Shades lebih gelap

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat kimia mereka yang tidak dapat dinafikan dalam tindakan apabila mereka kembali ke skrin besar di Lima puluh Shades lebih gelap Februari depan dan Lima puluh Shades Dibebaskan pada tahun 2018.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 55

map