Dapatkan Cari Lain di Cincin Pertunangan Emerald Cantik Hilary Swank

Pada hari Selasa, Hilary Swank mengumumkan pertunangannya kepada bekas pemain tenis Ruben Torres dengan satu gambar manis. Pro tenis yang dicadangkan kepada Million Dollar Baby bintang semasa dinaikkan, dan Swank merayakan dengan selfie comel memamerkan bling barunya.

Pergi dengan kenaikan dan ini berlaku! Saya sangat gembira untuk berkongsi dengan anda semua berita yang menarik dan luar biasa ini … penglibatan Ruben sayang saya !!! #Engaged ������

Gambar yang disiarkan oleh Hilary Swank (@hilaryswank) pada

Bintang itu harus bersemangat dalam cahaya pasca penglibatannya, ketika ia kembali ke Instagram sekali lagi untuk memberi kita pandangan lain di batu baru yang menakjubkan itu. Swank menyiarkan #tbt untuk makan malam tadi, “di mana sahabat saya, @mollymickler membawa kami keluar untuk meraikan #engagement kami.” Dalam foto itu, pelakon itu memeluk tunangannya yang baru, memberikan kita gambaran yang jelas mengenai dia yang baru cantik cincin.

#tbt ke malam tadi di mana sahabat karibku, @mollymickler membawa kami keluar untuk meraikan #engagement kami! ☺️��

Gambar yang disiarkan oleh Hilary Swank (@hilaryswank) pada

BERKAITAN: Hilary Swank Terlibat-Lihat Cincin Cantiknya

Menurut Orang, batu tengah adalah zamrud dari Colombia (di mana Torres berasal dari) dan ditetapkan dalam suasana gaya vintaj. Cincin yang unik untuk satu pengantin perempuan yang luar biasa-tahniah kepada pasangan bahagia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 + = 62

map