Dapatkan Inside Scoop di North West Custom Fallon Choker

Ikon gaya bayi North West melangkah keluar untuk kali kedua pada hari Khamis dalam choker adat. Baru-baru ini, kanak-kanak yang bergaya itu terperangkap dalam perjalanannya ke kelas balet memakai leotard merah jambu, pakaian ketat, dan topeng bulu besar yang besar kerana jelas. Sebagai editor aksesori, walaupun, mata saya terus lurus untuk perhiasannya. Berkilat pada lehernya kecil adalah kalung kristal kecil yang cantik. Foto yang ibu Kim Kardashian mencatatkan ini adalah seramai 1.5 juta suka kasual.

Ballerina kecil saya

Foto yang disiarkan oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

Kemudian, saya akan mengetahui bahawa sekeping ini sebenarnya dibuat khusus oleh Dana Lorenz dari Fallon sebelum cuti. Lorenz menghantar beberapa pilihan kepada Kim dan co., Dan terkejut melihat North goyang koleksi raja yang terjual dari Fallon-dia adalah orang termuda yang pernah mempraktikkan jenama.

BERKAITAN: Kedaikan Roket Jualan Kegemaran Rihanna dan Khloé Kardashian-Itu Terakhir Kembali dalam Stok

“Maaf, kami terlambat, saya menyesuaikan beludru kerbau adat saya FALLON.” – North West # yeezy3 #yeezy #northwest #fallonchokerclub

Gambar yang disiarkan oleh @fallonjewelry pada

Pada hari Khamis di pameran Yeezy, klan Kardashian keseluruhan adalah klad dalam penampilan kustom, hasil kerjasama antara Kanye West dan Olivier Rousteing dari Balmain; tetapi secara semula jadi, North mencuri pertunjukan. Dalam sedikit tanda tangannya sekarang, Utara adalah monokromatik (ahem, tidak pernah bertentangan dengan keluarga!) Dalam peluh langsing, sweatshirt yang besar, jaket bulu tiruan, dan kasut Vans. Sudah tentu, berkilauan pada lehernya adalah satu lagi kejatuhan Fallon.

Saya menghantar e-mel kepada Lorenz dengan segera. Dalam beberapa minit (pujian e-mel!), Dia memberitahu saya, “Saya telah dihubungi untuk membuat ‘chokers bersaiz Utara’ untuk kemungkinan kelihatan untuk fesyen minggu, tetapi tidak sehingga semalam [kami] mendapat permintaan mendesak untuk gading. Selepas melihat bahawa seluruh keluarga berpakaian tema, kini saya tahu mengapa! “Ini adalah peminat yang paling keren di bandar dan kenyataan yang sangat penting kepada sesiapa sahaja, apalagi seorang fashionista mini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 59 =

map