Dapatkan Keira Flawless Makeup dari Premiere Game Imitasi

Keira Knightley terkejut dengan perdana The A.A. Permainan tiruan dengan mata yang membara, kulit bercahaya, dan bibir mawar yang indah. Teruskan membaca untuk semua butir-butir terus dari artis solek bintang, Kate Lee, supaya anda boleh mencuba rupa kecantikan cantiknya di rumah.

Inspirasi Lee untuk malam itu? Knightley berkilauan Chanel ensemble, yang dihiasi dengan kristal merah jambu pucat-melihat bintang mengatakan menimbulkan getaran futuristik. “Saya suka bahawa ia agak bersifat sci-fi,” katanya InStyle.

BERKAITAN: Dapatkan Sedia untuk Keira Knightley Musim Anugerah ini! Permainan Imitasi Menang Pilihan Rakyat di TIFF 2014Sebaik sahaja menyiapkan pelakon itu dengan kulit halus, Lee menerapkan Le Blush Crème de Chanel Chanel di Cheeky ($ 38; nordstrom.com), satu mimbar mawar gangsa, di sepanjang tulang pipinya untuk cahaya segera. “Bagi mata, saya menggunakan gabungan warna dari Chanel Quadra Eyeshadow di Tissé Rivoli ($ 61; nordstrom.com) bermula dengan warna paling gelap di bahagian luar soket mata dan sepanjang garis bawah mata,” tambahnya. “Saya menggunakan nada pertengahan untuk pusat kelopak mata dan menambah sedikit sorot ke puncak tulang alis dengan menggunakan teduhan paling ringan.” Dia kemudiannya menyerlahkan sudut dalaman dengan jenama Illusion D’Ombre Long Wear Eyeliner Berwarna di Emerveillé ($ 36; nordstrom.com).

Setelah menyapu alis-alahan yang menggembirakan dengan gel yang jelas, Lee menyelesaikan perkara-perkara dengan bibir berwarna merah jambu. “Saya menggunakan Warna Lipstik Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating di Marie (boleh didapati di chanel.com Mac 2015), yang saya gunakan sebagai noda pertama, membusuk dan kemudian menguatkan pusat bibir,” katanya. Gambar yang sempurna!

PHOTOS: Semak Keira Knightley Mengubah Keindahan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map