Dapatkan Kelihatan Biru Anda Siap Sedia: Ben Stiller Mengubah 50!

Sedia, tetapkan, berpose dengan keluli Bir terbaik: Ia adalah ulang tahun ke-50 Ben Stiller! Sepertinya ia akan menjadi tahun yang baik untuk Zoolander bintang, yang bersiap sedia untuk pembebasan Zoolander 2 pada tahun 2016. Itu bukan cara yang buruk untuk menjadikan 50.

VIDEO: Tonton Z Funny Ridiculouslyoolander 2 Trailer

Stiller sentiasa menjadi salah seorang aktor Hollywood yang benar-benar benar-benar hebat dan telah meninggalkan kesan dengan peranannya yang tidak dapat dilupakan (dan sama-sama lucu) dalam filem-filem termasuk Ada Sesuatu Mengenai Mary, Temui Ibu Bapa, Bersama Datang Polly, Starsky & Hutch, Dodgeball: Kisah Underdog Sejati, dan Malam di Muzium.

Selain komedi, Stiller juga membintangi filem yang lebih serius – termasuk 2013 rahsia kehidupan Walter mitty dan tahun ini Walaupun Kita muda. Selepas 15 tahun berlatih memainkan watak Derek Zoolander di layar besar, Stiller bersedia untuk merangkul peranannya pada tahun 2001 untuk sekuel bersama Owen Wilson, yang akan melancarkan pawagam pada Februari ini..

BERKAITAN: Justin Bieber Akan Memiliki Cameo Zoolander 2

Walaupun Stiller terkenal sebagai seorang pelakon, dia juga terkenal sebagai anak kepada dua orang pelakon comel Hollywood: Anne Meara, yang sedihnya sedih awal tahun ini, dan Jerry Stiller. Untuk menghormati ulang tahun ke-50 Ben, lihat kembali rakan-rakan pelakon yang juga berkongsi ibu bapa yang sama-sama terkenal.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 72

map