Dapatkan Lihat Pertama Eksklusif di Vanessa Hudgens’s Costumes dalam Adaptasi Broadway Gigi

Apabila ia datang kepada pakaian dalam muzik Gigi, keanggunan adalah satu kemestian.

Dan Vanessa Hudgens (gambar di atas), yang memainkan peranan dalam kebangkitan Broadway pada 1958 rom-com, tahu ini. “Saya sangat menyukai watak ini,” katanya. “Saya fikir cerita itu sangat relevan. Gigi seorang wanita muda yang sangat kuat dan kuat yang tahu siapa dia.”

BERKAITAN: Lihat Kempen Bongo Un-retouched Vanessa Hudgens

Membantu Gigi menonjol untuk ansuran ini? Lebih daripada beberapa kristal Swarovski. “Kristal menambah dimensi dan sentuhan khas tertentu yang menjadikan semuanya kelihatan begitu glamor dan cantik,” kata Hudgens.

Acara ini menceritakan kisah seorang wanita Paris muda, Gigi (pertama kali bermain di filem oleh Leslie Caron), yang mencari dirinya yang sejati, dan mendapati cinta di sepanjang jalan. Ia membuat kembali ke pentas buat kali pertama dalam tempoh 40 tahun, dan kali ini, pakaian akan menjadi sebahagian besar cerita. “Melalui perjalanan muzik ada pergeseran dalam fesyen masa dan perubahan siluet dari kuno ke siluet yang lebih moden,” perancang kostum Catherine Zuber mengatakan tentang potongan.

BERKAITAN: Vanessa Hudgens Dapat Lob

Kami menjaringkan pandangan pertama eksklusif pada pakaian dalam kebangkitan Broadway, lengkap dengan wawancara dengan Hudgens dan Zuber dalam video di bawah:

Gigi secara rasmi dibuka pada Broadway pada 8 April. Untuk maklumat lanjut, dan untuk membeli tiket, lawati gigionbroadway.com.

PHOTOS: Lihat Vanessa Hudgens

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map