Dapatkan Lihat Pertama Eksklusif di Venture Baru Lionel Richie (dan Tidak Mungkin!)

Dengan beberapa Grammys, rentetan hits multi-platinum, dan juga Oscar untuk namanya, anda tidak akan mengharapkan gaya muzik seperti Lionel Richie untuk meneroka di luar industri hiburan, tetapi dia mempunyai, dan kami mendapat yang pertama melihat projek baru yang menarik itu. Minggu ini, penyanyi yang tercinta bertukar perhatian dari panggung-dia sedang berada di tengah-tengah 2016 World Tour-ke meja makan untuk mengumumkan The Lionel Richie Home Collection.

Barisan baru, yang secara rasminya dilancarkan pada hari Jumaat, termasuk pelbagai keping elegan dari peralatan makan tulang china, barbar kristal, pasu dan bingkai, yang meminjamkan diri ke hosting tanpa tenaga. Walaupun penyangak ini kelihatannya mengejutkan, ia bukan apa-apa kecuali Richie, peminat reka bentuk diri sendiri. “Semangat saya untuk hiasan rumah dan menghiburkan berjalan seiring zaman kanak-kanak saya,” katanya InStyle. “Saya dibesarkan dalam persekitaran yang sangat dinamik dan budaya di Tuskegee, Alabama, dan perjalanan dunia sejak bertahun-tahun telah mendedahkan saya kepada begitu banyak. Oleh itu, apabila peluang itu muncul untuk menceburkan diri ke dalam tablet, ia benar-benar tidak ada otak dan ia berasa seperti semulajadi. ”    

BERKAITAN: Lionel dan Nicole Richie Bust Beberapa Bergerak Serius dalam Video Instagram Ini

Richie baru-baru ini menjadi tuan rumah makan malam peribadi di rumahnya di Beverly Hills untuk mempamerkan barisan baru untuk menutup teman dan keluarga. Senarai tetamu kursus termasuk anak perempuannya, Nicole, yang tidak hanya ada untuk menyokong bapanya, tetapi kebetulan telah memainkan peranan penting dalam proses perancangan. Ketahui apa yang ada dan lebih dalam Q & A di bawah.

Lionel Richie Table - 5
David Seaver

Apa yang mengilhami kepingan dan corak yang kita lihat dalam koleksi ini?
Mereka diilhamkan oleh perjalanan saya dan akar saya Selatan. Saya juga cuba memasukkan unsur-unsur rumah saya dan menunjukkan beberapa koleksi kegemaran saya dalam koleksi.  

Bolehkah anda berkongsi dengan kami apa proses reka bentuk seperti?
Ia telah lama, tetapi perjalanan yang menyenangkan dan bermanfaat. Saya dapati banyak persamaan antara penulisan lagu dan membangunkan koleksi rumah. Saya telah menulis muzik selama 40 tahun berturut-turut dan telah mengembangkan keupayaan untuk mendengar, melihat, dan merasakan muzik. Dengan cara yang sama, saya dapat melihat corak dalam kehidupan seharian dan menerjemahkannya menjadi reka bentuk fizikal. Saya adalah burung hantu malam dan spurts tenaga saya yang paling kreatif biasanya berlaku pada pertengahan malam. Saya pernah menyimpan pasukan pereka dan grafik saya di meja makan saya sehingga 4:30 pagi, menyempurnakan corak untuk peralatan makan, penalaan wangi halus untuk lilin, dan mencari warna biru yang sempurna. Kita semua mempunyai ketawa dan menghantar semua orang ke rumah dengan beg makanan ringan!

BERKAITAN: Pelajaran Gaya Kanak-kanak Terkenal Belajar Dari Mereka Rockstar Dads

Lionel Richie Table - 2
Terimalah Rumah Lionel Richie

Bercakap tentang sarapan pagi, apa yang biasanya di atas pinggan anda?
Dua gelas air lemon hangat untuk memulakan hari diikuti dengan roti kaya dan makanan tenusu: Telur, sosej, sayuran, dan oat dengan kismis dan kacang.

Adakah terdapat hidangan yang ideal yang anda ingini dihidangkan pada alat makan anda?
Saya peminat “masakan rumah” yang hebat. Saya suka resepi mudah yang sihat dan lazat. Sudah tentu, jika anda meletakkan makanan di hadapan saya yang membawa saya kembali ke akar saya Selatan, saya akan menjadi seorang yang bahagia! Dan lebih bahagia apabila hidangan disajikan pada plat yang elegan.

Lionel Richie Table - 3
Terimalah Rumah Lionel Richie

BERKAITAN: Nicole dan Lionel Richie’s Mom-Daughter Moment and More

Lionel Richie Table - 1
Terimalah Rumah Lionel Richie

Anak perempuan anda juga seorang pereka. Adakah Nicole ada papan bunyi sepanjang proses itu?
Ya, tugasnya adalah “ketua pendapat.”Mendapatkan kelulusannya pada pengumpulan bermakna banyak masalah kepada saya.

Lionel Richie Table - 4
David Seaver

Adakah terdapat projek-projek lain yang mengejutkan yang mungkin kami lihat dari anda pada masa akan datang?
Pada tahun ini, saya merancang untuk memperkenalkan LOFT oleh Lionel Richie Home, yang menarik perhatian saya terhadap warna, kreativiti dan fesyen. Kemudian pada tahun itu, LR Studio akan debut, yang akan menyasarkan perdagangan hospitaliti dan pelanggan kontrak lain.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 43

map