Dapatkan Pandang yang lebih dekat di 2 Gaun yang luar biasa Beyoncé dari Anugerah CMA

Sekiranya anda berada di Internet hari ini, anda akan tahu bahawa Beyoncé melakukan nombor pameran di Anugerah Persatuan Muzik Negara pada malam Rabu dengan tidak ada lagi lagu legenda muzik negara, Dixie Chicks. Bukan sahaja Bey Bey menundukkan rumah itu dengan persembahannya tetapi membuktikan kehebatannya untuk menyanyi di negara itu, sesuai dengan Dixie Chicks ketika mereka menyanyikan lagu Bey, “Daddy Lessons” dengan sedikit tambahan twang.

Tetapi lagu itu bukanlah satu-satunya acara pameran malam itu, terima kasih kepada dua gaun cantik yang dia kenakan pada pameran anugerah itu. Penampilan di atasnya adalah gaun hijau, buih laut berbuih laut, dihiasi dengan manik-manik untuk kesan ilusi, memaparkan garis leher yang menjunam dan kelihatan sama seperti baju gaun pertama. Tetapi ia adalah mutiara dan kalung berliannya dari Lorraine Schwartz yang benar-benar mencuri pertunjukan, lengkap dengan set sepadan anting-anting drop berlian.

Foto yang disiarkan oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Gaun pertamanya, yang banyak dilewatkan kerana keputusannya untuk melangkau berjalan kaki permaidani merah tradisional, adalah gaun lantai panjang, lengkap dengan hiasan bunga, hiasan bunga 3D, bahu bengkak, dan baju ilusi dari Zuhair Murad, seorang pereka yang dipakainya pada banyak kesempatan. Menurut Orang, dia berpasangan dengan pakaian sederhana, Lorraine Schwartz berbentuk anting-anting berlian berbentuk pir.

VIDEO: Yang Paling Hangat dari Anugerah CMA 2016

 

BERKAITAN: Paling Hangat dari Anugerah CMA 2016 Red Carpet

Bey serius membunuh malam tadi dengan persembahan yang luar biasa dan gaun yang lebih mengagumkan. Kami menyukai tarikan negara dan kami mahu lebih lagi! Mudah-mudahan kami akan mendapat prestasi lain daripada dia sebagai musim anugerah yang akan kembali menjadi gear tinggi pada bulan-bulan mendatang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map