Dari Berani untuk Demure, Kami Menjual Setiap Gaya Seluar Pendek Denim untuk Musim Panas

Pendek denim adalah ruji musim panas untuk dimiliki. Mereka adalah seperti sinonim dengan cuaca hangat sebagai kon ais krim. Tetapi apabila ia datang untuk menguasai rupa, ada kira-kira sejuta cara yang boleh pergi. Rumit, bukan? Nah, ia tidak perlu. Untuk memikirkan haiwan semangat denim potongan denim anda, janganlah melihat lebih daripada lima selebriti kegemaran kami yang membuat penampilan pendek di mana-mana tanda tangan musim panas mereka.

Kim Kardashian: The Bermuda Babe

Denim Shorts - Kim Kardashian
AKM-GSI, Kesopanan (3)

Kurva boleh membuat mencari uber-flattering sesuai cabaran ketika belanja membeli-belah, tetapi dalam gaya KKW benar, Kardashian ditemui, dan kemudian menggegarkan, denim ini Bermudas. Ia kelihatan sukar untuk menguasai tetapi mengimbangi siluet maskulin dengan bahagian atas super seksi adalah tempat yang baik untuk bermula.

Beli keping itu (dari atas): Miss Selfridge, $ 42; missselfridge.com. John Lewis, $ 65; us.johnlewis.com. J Brand, $ 339; harrods.com.

Kate Hudson: The Boyfriend Baggy

Denim Shorts - Kate Hudson
AKM-GSI, hormat (4)

Seorang gadis Cali yang benar, Kate Hudson memakai gaya ini dengan mudah. Tidak ada kucing, tidak ada keributan yang moto dan anda boleh tahu betapa mudahnya seluar pendek ini dipakai. Ternyata kelihatannya mempunyai faedahnya. Anda boleh melakukan lawatan membeli-belah di waktu petang dan masih sejuk di pantai tanpa perubahan pakaian.

Beli keping itu (dari atas): Current / Elliott, $ 180; net-a-porter.com. + Orang, $ 98; farfetch.com. Off-White, $ 277; farfetch.com. Rag & Bone, $ 210; farfetch.com.

Beyonce: The Hold ‘Em High Short

Denim Shorts - Beyonce
beyonce / Instagram, Courtesy (4)

Gaya Bey dalam gaya pendek Queen Bey adalah bertingkat tinggi dengan perincian yang bermasalah. Mata Bonus jika anda memilih untuk pergi ke arah ’80s bombshell dengan cuci asid penuh, tetapi anda masih akan kelihatan walaupun anda tidak memilih untuk vibe rock roll. Pinggang tinggi, beberapa lubang strategik, dan sedikit pipi punggung akan dilakukan dengan baik.

Beli keping itu (dari atas): Boohoo, $ 24; boohoo.com. Glamourous, $ 47; glamorous.com. Abercrombie & Fitch $ 29; abercrombie.com. Pulau Sungai, $ 60; riverisland.com.

BERKAITAN: 10 Cara Baru untuk Rock Jean Shorts

Taylor Swift: The Shortened Tailored

Denim Shorts - Taylor Swift
David Krieger / Bauer-Griffin / GC Images, Courtesy (4)

Tinggalkan ke Swift untuk mencari versi wanita yang pendek dari denim dan menyesuaikannya untuk menjadikannya sendiri. Bukan untuk gaya “luar tugas”, Swift membuat satu titik untuk memilih seluar pendek yang sesuai untuk waktu siang dan malam hari. Butiran baju yang digulung membuatkan mereka berasa muda dan moden.

Beli keping itu (dari atas): J. Krew Krew, $ 45; factory.jcrew.com. American Eagle, $ 30; ae.com. Ibu denim, $ 185; stylebop.com. Tinsel, $ 21; lordandtaylor.com.

Chrissy Teigen: The Short ‘n Sweet

Denim Shorts - Chrissy Teigen
Taylor Hill / Getty Images, Courtesy (4)

Ok, diberikan, Teigen adalah model terkenal dengan kaki selama beberapa hari, dan pendek pilihannya tidak akan untuk semua orang. Tetapi, hei, dia seolah-olah jenis gadis yang akan mencuba apa-apa sekali sahaja, dan jadi jika tidak seluar pendeknya, cuba mengamalkan sikap itu. Pemotongan ultra-pendek ini sesuai dengan penutupan bikini atau untuk berkeliaran di sekitar bandar pantai yang malas. Ia memberikan makna baru ke pantai.

Beli keping itu (dari atas): Maykool, $ 18; maykool.com. American Eagle, $ 45; ae.com. Agama Benar, $ 175; stylebop.com. Satu sudu teh, $ 115; otteny.com.

BERKAITAN: Bolehkah Anda Pakai Seluar pendek ke Pejabat?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 85

map