Dari Blab Bangs ke Curls Merah Berapi, Lihat Moments Rambut Menghadap Jena Malone’s Birthday Girl

Walaupun Jena Malone terkenal kerana bermain sangat jahat Johanna Mason dalam dua terakhir Permainan kelaparan filem (dia akan merancakkan peranannya dalam Mockingjay Bahagian 2, ditetapkan untuk memukul pawagam tahun depan), penduduk Nevada – yang bertukar menjadi 30 hari ini! – telah bertindak dengan baik sebelum menjadi remaja, pertunjukan pendaratan di filem TV dan tempat tetamu pada pertunjukan skrin kecil.

Malone telah membintangi tajuk pejabat utama, seperti Stepmom (bertentangan dengan Julia Roberts), Disimpan! (bertentangan dengan Mandy Moore) dan Ke dalam hutan (bertentangan dengan Emile Hirsch) – dan dia mempunyai banyak gaya rambut untuk membuktikan kerjaya yang berpengalaman! Dari rambut coklat tua yang panjang dan lobs muka berbentuk muka, kepada mohawks dan pixies yang berpanjangan, klik di hadapan untuk melihat momen rambut menantang Malone.

PHOTOS: Perubahan Jena Malone Sepanjang Tahun

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map