Daughter Alessandra Ambrosio kelihatan seperti Royalti di Victoria After Party

Isnin adalah hari yang besar untuk Rahsia Malaikat Victoria Alessandra Ambrosio.

Bukan sahaja model Brazil berusia 36 tahun itu kembali ke Pameran Fesyen Rahsia Victoria untuk berjalan landasan 2017 di Shanghai, China, tetapi dia juga mengumumkan tahun ini akan menjadi yang terakhir dengan jenama pakaian dalam itu.

Ambrosio, sudah tentu, memaku catwalk dua super seksi, hampir tidak ada pakaian; Walau bagaimanapun, itu bukan satu-satunya masa dia menarik perhatian kami pada waktu malam. Ibu bangga memukul After Party Parti Rahsia Fashion Victoria Victoria dengan tetamu istimewa: anak perempuannya, 9 tahun, Anja Louise. Memukul permaidani merah jambu bersama-sama, kedua-dua ibu-ibu itu bersedia untuk berpesta dengan tangan.

TK
AP / Shutterstock

Ambrosio bertukar menjadi LBD sequin yang tidak simetris, sementara Anja Louise tidak kelihatan apa-apa kecuali comel dalam jaket bulu putih dengan rok A-line navy, pakaian ketat putih, dan rumah pangsa. Dia kelihatan sangat sesuai untuk menjadi, anda tahu, seorang kanak-kanak, dan juga kelihatan seperti ibu supermodelnya.

Awal minggu ini, Ambrosio mengambil ke Instagram untuk berkongsi foto dirinya dengan anak perempuannya dalam perjalanan ke China.

Perjalanan dengan malaikat kegemaran saya …. ����♀️ₒ✈️ #vsfashionshow #shanghai

Pos yang dikongsi oleh Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) pada

Memandangkan ini adalah pameran VS terakhir Ambrosio, kami pasti dia mahu berkongsi dengan anak perempuannya.

Ini adalah salah satu momen yang paling hebat dalam sejarah Rancangan Fesyen Rahsia Victoria.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 31

map